Borsvinget 23R, Bullerup, 5320 Agedrup

Velindrettet rækkehus med god beliggenhed

Drømmer du om et overskueligt rækkehus, der er klar til indflytning med en nem lille have? Så er Borsvinget 23R netop det du søger. Dette indbydende rækkehus på 101 veludnyttede kvadratmeter og 3 rummelige værelser venter på dig.

Boligen er fordelt på to etager, hver med sin unikke charme.
I stueplan byder et lyst bryggers med moderne vaskefaciliteter velkommen. Herfra ledes du ind i et indbydende køkken, der naturligt åbner sig op til en skøn spiseplads og en hyggelig opholdsstue.
Stuen giver adgang til en charmerende udestue, der tilføjer hele 15 ekstra kvadratmeter af lys og rummelighed, der fører dig videre ud i den hyggelige have. Stueetagen inkluderer desuden en indbydende entré og et flot badeværelse.

På førstesalen finder du tre velindrettede værelser, samt et praktisk toilet, som fuldender boligens komfortable indretning.

Udenfor huset venter en carport, der sikrer nem parkering. Beliggenheden er ideel med kort afstand til både indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport. Skal du længere væk, er der nem adgang til både Ring 3 og motorvejen. Der er også overkommelig afstand til både Odense C og de skønne strande ved Kerteminde.
Kontakt os i dag, for en fremvisning!