Lavendelhaven 8, Bullerup, 5320 Agedrup

Moderne renoveret etplansvilla i skønne Bullerup

Velkommen indenfor hos Lavendelhaven 8, som med sin gode placering i 5320 Agedrup har kort afstand til både skole, indkøbsmuligheder samt skønne naturomgivelser.

Villaen har siden 2019 fået en gennemgribende renovering. Alt fra det rummelige køkken-alrum, hvor hele familien kan samles, til de moderne badeværelser. Det hele er lavet med henblik på rummelighed og lækre detaljer, som kan være med til at give lidt ekstra til en presset hverdag.

Boligen byder på 3 rummelige værelser, som også kan bruges til kontor, hvis der skulle være behov for det. Derudover er der 1 badeværelse, samt 1 toilet, begge renoveret. Fra det lækre køkken-alrum føres du videre hen til boligens stue, som har et dejligt lysindfald og hvor hele familien kan opholde sig. Hele boligen er lyst indrettet, så selv de mørke vintermåneder ikke føles så hårde.

Udover ejendommens flotte indvendige design, så er beliggenheden også særdeles interessant. Med kun en kort gåtur befinder du dig på den lokale Agedrup Skole, hvilket er ideelt for børnefamilier. Ydermere er der også kort afstand til Bullerupstorvet, hvor de lokale forrentninger er placeret, samt indkøbsmuligheder. Naturskønne omgivelser er også tætliggende, som er ideelle til gå- og løbeture.

Så hjerteligt velkommen til Lavendelhaven 8 - Lyder det som noget for dig/jer, så tøv ikke med at tage kontakt til os!