Vinkelen 6, Bullerup, 5320 Agedrup

Rummelig familievilla på attraktiv beliggenhed i Bullerup

Velkommen til Vinklen 6, en nydelige og rummelig familievilla, der byder på komfort og stil. Denne ejendom er ideel for den moderne familie, som værdsætter både æstetik og funktionalitet.
Når du træder ind i boligen, bliver du mødt af et praktisk og indbydende bryggers, der straks sætter standarden for hjemmets høje funktionalitet. Videre indenfor åbner sig en stor stue, som naturligt flyder sammen med en skønt køkken/alrum. Dette åbne og indbydende rum er hjertet i hjemmet, perfekt til familiesamvær og underholdning.
I den ene ende finder du en skøn børneafdeling, der omfatter to rummelige værelser, samt et stilfuldt badeværelse. I modsatte ende af huset ligger voksenafdelingen. Her finder du et stort soveværelse med eget badeværelse, hvilket sikrer privatliv og komfort.
I forlængelse af stuen åbner sig en hyggelige udestue. Dette rum er en multifunktionel perle - ideel til afslapning, som hjemmekontor eller til at nyde hyggelige stunder med familien. Med sit lyse og indbydende design er det det perfekte sted at trække sig tilbage fra hverdagens travlhed.
Til ejendommen hører også en rummelig og praktisk garage, samt en tilhørende carport, der elegant forlænger garagens funktionalitet.
Beliggende i et lukket vænge, tilbyder Vinkelen 6 en tryg og fredelig atmosfære. Nabolaget er kendt for sine sikre omgivelser og stærke fællesskab, hvilket gør det til en ideel placering for børnefamilier eller dem, der søger en rolig tilværelse.
Vinkelen 6 ligger i et attraktivt område i Bullerup, tæt på skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Med let adgang til lokale faciliteter og smukke naturområder, er denne bolig perfekt placeret for en bekvem og behagelig livsstil. Kontakt os i dag for en fremvisning!