Jernbanevej 56, Tarup, 5210 Odense NV

Skøn villa med mulighed for at sætte sit eget præg på populær adresse

Velkommen til Jernbanevej 56, en skøn villa beliggende i det yderst populære og familievenlige område i det gamle Tarup. Denne ejendom er perfekt for dem, der drømmer om at sætte deres eget præg på deres fremtidige hjem, samtidig med at de nyder godt af en fantastisk beliggenhed.
Stueplan byder på hele 140 kvadratmeter, rummer 2 gode værelser, hvor der er mulighed for at etablere et ekstra værelse, ideelt for den voksende familie. Et funktionelt køkken og en indbydende opholdsstue med skøn udkig til den charmerende have, som kan være med til at danne rammerne for familieliv og hyggelige stunder.
Kælderen, ligeledes på 140 kvadratmeter, tilbyder yderligere muligheder. Her finder du et praktisk toilet, gode disponible rum til opbevaring eller hobbyaktiviteter samt en rummelig garage med plads til to køretøjer - en sjælden luksus.
Beliggenheden er uovertruffen med kort afstand til den naturskønne Åløkkeskov, perfekt for naturelskere og til dem, der sætter pris på udendørs aktiviteter. Området er ekstremt populært, grundet sin nærhed til skole, indkøbsmuligheder og Tarup Centeret, hvilket sikrer, at alle hverdagens behov er inden for rækkevidde.
Denne villa er en sjælden mulighed for at skabe et drømmehjem i et eftertragtet kvarter. Med sin rummelighed, de mange muligheder for tilpasning og den fantastiske beliggenhed, er Jernbanevej 56 et oplagt valg for enhver, der ønsker at kombinere komfortabelt familieliv med det bedste af, hvad GL. Tarup har at byde på. Kontakt os i dag for en fremvisning!