Zahrtmannsvej 16, 5230 Odense M

Enderækkehus i Odense M

Charmerende enderækkehus med tre plan og skøn, sydvendt have

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til et af de idylliske rækkehuse på den rolige og særdeles børnevenlige Zahrtmannsvej. I får postnummer i det attraktive 5230 Odense M, og der er bekvem cykelafstand til centrum såvel som kort gåafstand til Rosengårdscenteret, hvor alle hverdagens indkøbsbehov kan indfries.

Her venter jer et indbydende rækkehus med masser af sjæl og charme kombineret med en lys og familievenlig indretning. Enderækkehuse er af gode grunde altid ekstra efterspurgte, da der kun er naboer til den ene side. Det giver jer et rækkehus med ekstra privatliv og mulighed for at passere fra forhaven til baghaven.

Huset rummer et hav af skønne detaljer, og den engelsk-inspirerede byggestil med gule murstensfacader sætter rammen om dette charmerende hjem, der bl.a. byder på franske døre, gedigne plankegulve og et smagfuldt valg af materialer. Husets tag er udskiftet i 2007, og boligen bærer generelt præg af pæn vedligeholdelse både indvendigt og udvendigt.

Planløsningen fordeler sig på tre etager med i alt 145 etagemeter, der rummer skønne indretningsmuligheder fra kælder til kvist.

I stueplan bydes man velkommen i en præsentabel entré trapper mod de øvrige etager. På venstre hånd venter en flot, solbeskinnet stue med stort vindue mod den sydvendte have, og dernæst et velholdt køkken med elementer i klassisk stil.

På førstesalen venter husets badeværelse samt tre hyggelige værelser, hvilket gør huset ideelt til børnefamilien.

Kælderen er flot og funktionelt indrettet med et stort, praktisk vaskerum, et viktualierum med god opbevaringsplads og et stort, disponibelt rum. Kælderen har super god loftshøjde og rummer stort potentiale for teenageafdeling, hobbyrum eller en separat gæstefløj.

Haven og den store terrasse vender perfekt for solen med placeringen mod syd. På terrassen kan I nyde grillaftenerne med gode venner og familie, imens børnene boltrer sig på græsplænen lige nedenfor. Haven har samtidig den fordel, at den er supernem at holde.~

Bilen parkeres nemt og bekvemt i den private carport, og på samme side af huset får I også plads til en ekstra udendørskrog eller parkering af båd, trailer m.m.

Hvis I drømmer om et særdeles veludnyttet og charmerende rækkehus i et eftertragtet nabolag -
så bestil en fremvisning med det samme.