Næsbyhovedvej 16, Næsby, 5270 Odense N

Skøn bolig nær Odense Kanal

Halvt dobbelthus med charmerende detaljer og kort afstand til kanalen

Drømmer I om en adresse tæt på Odense Centrum - hvor I samtidig får gåafstand til Odense Havn, de idylliske områder langs kanalen og et nærmiljø med alt, hvad hverdagen kræver? Så skal I læse med her. Nu har I nemlig muligheden for at flytte ind i et halvt dobbelthus, hvor der venter jer et attraktivt kompromis mellem villa og rækkehus.

Her bor I tæt på naboen - men samtidig helt privat og med mere plads og luft end i et rækkehus. Boligen er særdeles velegnet til par såvel som børnefamilier, og der venter jer en spændende planløsning med mange forskellige indretningsmuligheder.

I får hele 177 kvadratmeter fordelt på stueplan og førstesalen - og der er nyere vinduer i så godt som hele huset. Bilen kan parkeres i den private indkørsel eller i garagen - hvor der også er god plads til værksted og gør-det-selv-projekter.

Huset er generelt i god, vedligeholdt stand med charmerende særpræg og skønne detaljer som f.eks. de mange fritlagte bjælker. Planløsningen kan tilpasses jeres behov - bl.a. med mulighed for et ekstra soveværelse i det nuværende ”bryggers”. Det er med andre ord et hus med store muligheder, hvor I kan sætte jeres eget præg.

Man bydes velkommen i entréen, hvorfra der er adgang til et velholdt badeværelse. Dernæst et hyggeligt køkken med god spiseplads, et værelse (pt. er indrettet som depot/bryggers med hvidevarer) og en stor to-delt stue med oplagte muligheder for spiseafdeling i den ene ende, hvor I kan nyde måltiderne med udsigt til den knitrende ild i brændeovnen. I modsatte ende af stuen er der god plads til sofagruppe og TV-afdeling.

På førstesalen får I tre store, lyse værelser - hvoraf det ene er et gennemgangsrum og derfor er ideelt som kontor, walk-in eller et ekstra legeværelse til børnene.

Fra stuen er der direkte udgang til haven, hvor der er sol hele eftermiddagen og aftenen. Både for- og baghaven er med flotte græsplæner, og der er god plads til forskellige udendørsafdelinger og børnenes leg. Samtidig har grunden den fordel, at den er overkommelig at holde.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til et charmerende hjem med mange muligheder og en attraktiv beliggenhed nær bylivet og havnekajen.