Kirkestræde 6, 5466 Asperup

Idyllisk landejendom i familievenligt landsbymiljø

Kort gåafstand til Båring Skole og indkøb

Velkommen til Kirkestræde 6 hvor der venter jer en spændende landejendom midt i landsbyens fredfyldte omgivelser. Vi befinder os i den hyggelige landsby Asperup, der grænser op til Båring, hvor der både er skole og købmand blot 600 meter fra huset.

Den 202 kvadratmeter store bolig henvender sig til jer, der drømmer om masser af plads og en hyggelig indretning, hvor stedets originale sjæl og charme skinner igennem. Der kan samtidig opfyldes nogle behov, som er svære at indfri i en standardvilla. Det kan være, I drømmer om god plads til hjemmearbejdspladser, hobbyafdeling, liberalt erhverv eller en separat teenageafdeling.
Planløsningen fordeler sig over stueplan og førstesal, som forbindes af to trapper i hver sin ende af huset. De mange store værelser gør det nemt for børnefamilien at finde sig til rette, og I får samtidig nogle skønne opholdsrum, hvor der er masser af plads til fælles stunder i køkken/alrummet eller i den hyggelige stue med fritlagte bjælker i loftet.

Huset bærer præg af ældre løsninger, men er flot vedligeholdt, så det er ukompliceret at flytte direkte ind og istandsætte løbende. Som den nye ejer har I derfor god mulighed for at præge ejendommen ved en modernisering, og fordelen ved husets velholdte rammer er, at I kan skabe drømmehjemmet i det tempo, der passer jer.

Der er god udenomsplads på den skønne grund, som samtidig er overkommelig at holde. Typisk for den oprindelige anlægs- og byggestil er der både gårdsplads og en præsentabel prydhave foran huset. Prydhaven er det, vi i dag vil kalde en flot forhave, og her får I en sydvendt græsplæne med god plads til leg og boldspil. På de hyggelige terrasser er der både læ, sol og privatliv, så sommeren kan nydes i fulde drag.

I den ene af husets længer er der desuden integreret en garage med god mulighed for at indrette værksted med plads til gør-det-selv-projekter.

Huset opvarmes med oliefyr, men der foreligger tilbud på en luft til vand-varmepumpe - ligesom det kan være oplagt at overveje nyt og mere energivenligt fyr.
~
Få minutters kørsel bringer jer til Båring Vig, hvor I kan tage en svømmetur langs kysten eller nyde den smukke natur i det let kuperede terræn. Derudover kan I glæde jer over den hurtige tilkørsel til motorvejen, der bringer jer til Odense på blot 30 minutter og samtidig giver nem adgang til hele Trekantsområdet.

Book en fremvisning af dette skønne sted, hvis I drømmer om landsbyliv, kort afstand til vandet og en stor bolig med historisk vingesus.