Skibhusvej 175, 2. tv., 5000 Odense C

Ejerlejlighed med perfekt placering i Skibhuskvarteret og to altaner

God mulighed for delelejlighed

Skråt overfor den smukke Fredens Kirke og midt på den hyggelige Skibhusvej finder I denne store, lyse 2-værelses. Her er planløsningens store værelser én af fordelene, men de to solrige altaner er mindst lige så afgørende. Mod øst kan I nemlig drikke morgenkaffe med udsigt til solopgangen, og mod vest kan eftermiddags- og aftensolen nydes i fulde drag.

Lejligheden har pæne gulve, hvidmalede vægge og lofter, god rummelighed med flot loftshøjde og planløsningen gør den ideel til en bred vifte af købere: Singler, par, den lille familie eller vennerne, der søger en velindrettet delebolig med god mulighed for privatliv.

Man bydes velkommen i en rummelig entré, der har god plads til skoskabe og knagerækker. Dernæst et pænt badeværelse med bruseniche, et køkken med alt i hvidevarer, et soveværelse med god plads til dobbeltseng og klædeskabe samt direkte udgang til den ene af lejlighedens to altaner.

På modsatte side af fordelingsentréen ligger den store stue, der har forskellige indretningsmuligheder og altandør mod vest. Den vestvendte altan er et perfekt solspot, når man kommer hjem fra arbejde eller studie og vil nyde en rolig stund under åben himmel.
~
Nedenfor ejendommen er der et stort, grønt haveanlæg, som er til fri afbenyttelse blandt beboerne, og her er ligeledes god mulighed for parkering.

Med adresse på Skibhusvej får I en hverdag i et af Odenses mest eftertragtede områder, og der hersker en helt særlig stemning med et bredt udvalg af lokale spisesteder, hyggelige caféer, supermarkeder og grønne områder.

En kort cykeltur bringer jer til Odense Banegård og det pulserende byliv i centrum. En frisk cykeltur på 20 minutter fører til Syddansk Universitet, og lejlighedens placering er ideel til jer, der gerne vil bo bynært, men samtidig med mulighed for at trække sig tilbage i rolige omgivelser.

Alt i alt en ejerlejlighed som er ideel til alle jer, der søger en stor 2-værelses med attraktive udearealer og en fantastisk fordelagtig placering i Odense.