Bjergfyrvangen 12, 5270 Odense N

Flot moderniseret villa med perfekt planløsning og stor, solrig have

Eftertragtet beliggenhed i idylliske Stige, Odense N

Velkommen til en skøn étplansvilla i den attraktive bydel Stige, der ligger i den nordlige del af Odense - blot seks kilometer fra centrum.

Her får I et unik nærmiljø, hvor den idylliske lystbådehavn og kanalen er med til at skabe en helt særlig stemning. Bydelen har oplevet en stor tilstrømning af børnefamilier, hvilket man godt forstår, når man bevæger sig rundt i det charmerende nærmiljø.

Bjergfyrvangen 12 er et fantastisk fint hus, hvor planløsningen er udnyttet optimalt. Selvom huset oprindeligt er fra 70'erne, så er planløsningen overraskende moderne - og tilmed sammenlignelig med den indretning, man ser i nybyggede huse med fordelingen af værelser og en stor, familievenlig opholdsafdeling.

Der er en lækker forældreafdeling med soveværelse og eget badeværelse, der er luksuriøst indrettet med hjørnespa, bruseniche og elegante klinker.
I modsatte ende af huset vil det (for børnefamilien) være oplagt at indrette to børneværelser - hvorfra der er nem adgang til husets andet badeværelse.

Husets fælles samlingspunkt er det store, åbne køkken/alrum, der flyder sammen med stuens areal. Her er lyst og indbydende takket være et smagfuldt valg af materialer og hele fem vinduespartier, der er direkte orienteret mod syd og skaber et pragtfuldt lysindfald. Stuen har naturligvis også en direkte udgang til den solrige terrasse og resten af haven.

Den store, velanlagte have har masser af plads til fodboldkampe, trampolin, sandkasse, hængekøje og bålplads. Her kan alle havedrømmene indfries, og I får en skøn grund med sol fra morgen til aften.

Bilen kan køres direkte ind i carporten, og her er også etableret et rummeligt udhus til opbevaring og/eller værksted.

I får adresse på en hyggelig villavej uden gennemkørende trafik, og omgivelserne er yderst børnevenlige med få minutters gang til den anerkendte Stige Friskole, børnehave, SFO og idrætshal.
Der er desuden en god, lokal købmandsbutik i Stige, hvor alle hverdagens indkøb kan klares.

I får med andre ord et dynamisk og veludbygget nærmiljø med alt, hvad hverdagen kræver - og i attraktiv kombination med de smukke områder langs vandet.

Kort sagt er der tale om en fantastisk vellykket og flot moderniseret villa, hvor haven såvel som omgivelserne supplerer huset på bedste vis.