Egøgårdvej 3, Bellinge, 5250 Odense SV

Elegant kvalitetsvilla med god plads til familielivet

Perfekt planløsning med børne- og forældreafdeling

Velkommen til en pragtfuld familievilla med gennemført høj komfort, kompromisløst materialevalg, vedligeholdelse og et fantastisk lysindfald.
Der venter jer et indbydende hjem, der er bygget i 2008. Her er æstetik og funktionalitet på bedste vis forenet i den 181 kvadratmeter store étplansvilla, der suppleres af den skønneste have.

Huset er opført i vedligeholdelsesvenlige materialer og egner sig perfekt til jer, der drømmer om en stor kvalitetsvilla med god plads til både børn og voksne.

En af husets mange fordele er, at der er gulvvarme i alle rum, hvilket bidrager med en skøn varmefordeling og særdeles indretningsvenlige rum, hvor der ikke skal tages hensyn til placeringen af radiatorer.

Planløsningen: Man bydes velkommen i en elegant entré, der leder videre til et charmerende viktualierum og husets bryggersafdeling med hvidevarer i behagelig ståhøjde og en praktisk bagindgang.
Dernæst tre skønne store regulære værelser, hvor to med strålofter. Det tredje værelse er super velegnet som kontor, da det ligger centralt i forhold til køkkenalrum, og har egen udgang til østvendt terrasse hvorfra morgensolen kan sætte humør fra starten af hjemmearbejdsdagen. Alle værelser har nem adgang til det ene af husets to store, flotte badeværelser.

I midten af huset udgør det smukke køkken/alrum et fantastisk samlingssted med køkkenø i midten hvor børnene kan få hjælp til lektier under madlavningen, og en skøn spiseafdeling, hvorfra der kan åbnes direkte op til terrassen. Det gennemførte materialevalg ses med terrassebrædder i mahogni som vinduerne hvor brædderne er anlagt maritimt med propper der passer til skibsplankegulvet i køkkenalrummet.

Huset rummer desuden en skøn opholdsstue med udsigt til den japanske have og ser man længere ud er der det smukkeste vue over haven. Stuen oplyses af gulv til loft-vinduer, og den imponerende loftshøjde skaber en helt særlig rumfornemmelse. Dernæst møder I en eksklusiv forældreafdeling med tilhørende walk in-closet og eget badeværelse, der har god plads til hjemlig wellness med både badekar og bruseniche.

Haven er et sandt udendørseldorado: Skøn græsplæne, smuk beplantning, hyggeligt bålsted, flotte bede, nedgravet trampolin og et solrigt terrasseanlæg, der i den grad indbyder til hyggelige sommerdage med venner og familie. Hele herligheden omkranses af en tæt bøgehæk, så haven ligger helt privat.

Bilerne parkeres nemt efter man er kørt igennem den elektriske smedejernsport og derefter bekvemt i den dobbelte carport, der er integreret under samme tag som boligen så man altid kommer tørskoet hjem. I forlængelse af carporten er der også et rummeligt udhus med god plads til værksted eller ekstra opbevaring.

Ekstra skur på 15 m2 bygget i samme stil som huset med cykeloverdækning så børnene også parkerer cyklerne der og ikke alle andre steder.

Villakvarteret er præget af godt naboskab mellem de mange børnefamilier, og børnene kan lege trygt på tværs af de aflukkede veje med et minimum af trafik. Som en ekstra fordel for børnefamilien er der få minutter på cykel til skole, SFO, børnehave og indkøbsmuligheder

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk familievilla i et attraktivt nabolag.