Høstblomsten 7A-E, 1. ue., Lumby, 5270 Odense N

Hyggeligt og prisvenligt enderækkehus med solrig have

Perfekt til parret eller den lille familie

Hvis I drømmer om et dejligt rækkehus i et idyllisk landsbymiljø, så skal I læse med her.

Vi befinder os i den gamle landsby, Lumby, der ligger i den nordlige del af Odense Kommune. Her skal I blot køre 15 minutter for at komme til bylivet i centrum, og hverdagen kan I nyde omgivet af smuk natur og et veludbygget nærmiljø med en god, lokal skole.

Boligen er løbende vedligeholdt, og de i alt 83 kvadratmeter er særdeles godt udnyttet. Her er oplagte muligheder for parret, den lille børnefamilie og seniorer, der drømmer om en overkommelig étplansbolig med tilhørende nem have.

Boligen har status af ejerlejlighed, hvilket i praksis betyder fordelagtige ejendomsskatter. Ellers er der ikke meget lejlighed over Høstblomsten 7, som har direkte udgang til en solrig have og en skøn udsigt over åbne marker. Placeringen som enderækkehus har samtidig den fordel, at der er ekstra privatliv i huset såvel som i haven.

Boligen indeholder: Entré med praktiske klinker på gulvet og god garderobeplads, to gode værelser side om side, et velholdt retro-badeværelse med badekar, et køkken med klassiske, hvide elementer og en lys og indbydende stue med direkte udgang til terrassen i baghaven. Som en ekstra fordel har boligen et separat bryggers med egen indgang, hvor hvidevarer og vasketøj kan gemmes af vejen.

På den solrige terrasse mod sydvest kan I nyde udendørslivet og samtidig glæde jer over, at haven kræver et minimum, hvorfor den er ideel til travle, unge mennesker såvel som seniorer.
~
Boligen opvarmes pt. med el-paneler, og det kan være værd at overveje en varmepumpe som ny/ekstra varmekilde. På den måde vil I få en optimal løsning, der sikrer en økonomisk og behagelig opvarmning af boligen.
~
Alt i alt et charmerende og prisvenligt rækkehus med en hyggelig have og et nærmiljø, der byder på landlig idyl og godt naboskab.