Tranehøjen 96, Dyrup, 5250 Odense SV

Flot og familievenligt rækkehus med skøn have mod syd

Dejlig beliggenhed i Dyrup, Odense SV

I et hyggeligt og grønt kvarter kan I nu flytte direkte ind i nydeligt rækkehus, hvor der virkelig er kræset for detaljerne.

Her får I en attraktiv balance mellem det stilrene og det funktionelle, og boligen er yderst velegnet til børnefamilien - eller parret, der ønsker god plads.

Planløsningen er udnyttet optimalt, og med det hele samlet på én etage er huset et oplagt valg for både unge og ældre. Samtidig kan I glæde jer over en særdeles velanlagt grund, hvor der er græsplæner på begge sider af huset, og en baghave der er perfekt orienteret mod syd.

Sælger har sirligt vedligeholdt og renoveret huset, hvilket er tydeligt når man bevæger sig fra rum til rum. Udvendigt skinner den flotte vedligeholdelse også igennem, og det er derfor dejligt nemt for de nye ejere at flytte direkte ind. Her skal I hverken tænkte på indvendig eller udvendig istandsættelse. Bemærk at husets tag er udskiftet i 2016 og dermed sikret langt ud i fremtiden.

Man bydes velkommen i en pæn fordelingsentré med fin plads til sko og overtøj. På hver side af entréen er der et regulært værelse, som kan være oplagte børneværelser. Alternativt er det nogle skønne rum til fx kontor eller gæsteværelse.

Herfra videre til badeværelset som er indrettet med stilrene materialer, et super flot køkken og et stort, praktisk bryggers med hvidevarer i behagelig ståhøjde og bekvem bagindgang.

Sidst men ikke mindst får I et lækkert (forældre)soveværelse og en fantastisk spisestue med ovenlys og åben forbindelse til opholdsstuen, der breder sig over en elegant tilbygning til det oprindelige boligareal.

Fra stuen er der direkte udgang til den skønne have, der vender perfekt for solen. Med en placering mod syd er I sikret optimale rammer på solskinsdagene, og det flotte terrasseanlæg har god plads til grill og havemøbler. Foran huset er der privat carport, og den stille vej byder på roligt og hyggeligt naboskab uden gennemkørende trafik.

Med blot 500 meter til Højmeskolen og gode, lokale daginstitutioner er der åbenlyse fordele for børnefamilien. Derudover kan I glæde jer over nærheden til centrum af Odense, som ligger syv kilometer herfra, og der er nem tilkørsel til motorvejsnettet.

Velkommen til Tranehøjen 96!