Jacob Gades Vej 18, Torø Huse, 5610 Assens

Idyllisk og velholdt hus med udsigt over vandet i Torø Huse

Unik bolig - unik beliggenhed

Torø Huse er et lille, hyggeligt fiskerleje, der opstod i 1700-tallet, og hvor komponisten Jacob Gade tidligere boede - deraf også navnet på den adresse, vi her befinder os på.

Sandtangen mellem Torø og Torø Huse kaldes Drejet - og det er lige netop på hjørnet af Drejet og Jacob Gades Vej, denne skønne bolig ligger placeret.

Der er tale om et historisk hus opført i 1880, og hvis I drømmer om et stemningsfuldt hjem kombineret med naturskønne omgivelser - så vil I med det samme føle jer hjemme her.

Boligarealet breder sig over to skønne etager, der begge har åbenlyse fordele og charmerende særpræg. Foran huset er der skabt en smuk forhave med forskellige træer og buske langs det gamle stendige, og den karakteristiske røde hoveddør understreger husets sjæl og historie.

I stueplan bydes man velkommen i en elegant entré, der leder videre til den store stue med vinduer direkte mod syd, nylagt gulv og en dejlig brændeovn.
Dernæst et velholdt køkken med fransk dør mod spisestuen og et pænt badeværelse.

Stueplan har ligeledes en flot, nyere mellemgang, der forbinder huset med 40 attraktive bonuskvadratmeter i en sidebygning, der kan indrettes som kreativt kontor, gæstefløj, havestue, værksted m.m. På førstesalen er det øjeblikkeligt udsigten over vandet, der påkalder sig opmærksomheden. Her er ganske enkelt en fortryllende udsigt over området. En nyetableret kvist med glas hele vejen rundt giver optimale betingelser for lysindfaldet og udsigten i den flotte stue, hvor der kan skrues ekstra op for hyggen med den charmerende brændeovn. I stuen er der rigtig gode muligheder for at lave om i rumfordelingen, hvis behovet for ekstra værelser skulle være til stede. Øverste etage byder desuden på et stort soveværelse med skabsvæg og skøn morgensol fra vinduet mod øst.

Den 351 kvadratmeter store grund er en lille oase med hyggelige terrassemiljøer, flot opvokset beplantning og nem vedligeholdelse. Her får I alle muligheder for at nyde livet under åben himmel, og områdets smukke natur inviterer i den grad til gå- og løbeture langs vandet.

Få minutter i bil eller en skøn tur på cykel bringer jer til bymidten i hyggelige Assens, hvor et veludbygget handels- og kulturliv venter.

Alt i alt en bolig med nogle unikke karaktertræk og en attraktiv beliggenhed få meter fra vandet.