Solbakken 1, Skåstrup Str, 5400 Bogense

Eksklusivt og indflytningsklart poolhus ved Skåstrup Strand

Imponerende sommerhus med 14 sovepladser

Velkommen til et ekstraordinært sommerhus med masser af sovepladser, lækker pool, jacuzzi og en skøn sauna. Her er med andre ord et unikt fristed, som henvender sig til køberen, der søger noget særligt.

Huset ligger få hundrede meter fra en populær og børnevenlig badestrand, og I bliver en del af et eftertragtet sommerhusområde, hvor der er gode muligheder for windsurfing og lystfiskeri.

Huset er renoveret i 2019-2020 og fremstår 100 % indflytningsklart med lyst og moderne inventar. Hele herligheden er præget af lækre og funktionelle løsninger, og huset er ideelt til mange familier, der ønsker at tilbringe weekender og ferier sammen.

Sælger har primært brugt sommerhus til udlejning, og har i den forbindelse en årlig lejeindtægt på 350-400.000 kr., når udlejningsbureauet er afregnet. Det er derfor et fantastisk udbytterigt sommerhus for jer, der ønsker at udnytte et udlejningspotentiale.

Når I ikke er ved stranden, kan I nyde det skønne, indendørs poolområde, hvor der pool med ny dug fra 2020 og en afslappende jacuzzi. Det er god plads til at både børn og voksne kan boltre sig i vandet, og poolrummet er det oplagte sted at aktivere familien uanset årstiden.

Planløsningen byder på et lyst og velindrettet køkken med alt i hvidevarer og åben forbindelse til den kombinerede opholds- og spisestue med stemningsfuld brændeovn og direkte udgang til det store terrasseområde. Fra stuen er der ligeledes adgang til det eksklusive poolrum. Derudover er der fire gode værelser og to flotte badeværelser, hvoraf det ene har rainshower og tilhørende sauna. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler i huset, og I får generelt et sommerhus med fantastisk høj komfort og bekvemlighed.

Hovedhuset suppleres af et charmerende, tøndeformet anneks, der giver jer fire ekstra sovepladser og et hyggeligt opholdsrum.

Den store have er fantastisk solrig og indbyder i den grad til leg og boldspil. Der er gyngestativ og sandkasse til at underholde børnene udendørs, og på den vestvendte terrasse kan I nyde grillaftenerne i solens skær.

Bymidten i Bogense ligger kun 10 minutters kørsel herfra, og i den hyggelige havneby er der bl.a. en ugentlig torvedag, skønne spisesteder, golfbaner og gode indkøbsmuligheder.