Rugårdsvej 137, Tarup, 5210 Odense NV

Elegant familievilla på attraktiv adresse nær centrum og Åløkkeskoven

Charmerende og velholdt villa med 270 etagemeter

På en fantastisk adresse - perfekt placeret mellem natur og byliv - finder I denne smukke villa, der kan dateres tilbage til 1918.

I får en skøn familievilla med en planløsning, der åbner op for adskillige indretningsmuligheder på i alt 270 etagemeter. Både indvendigt og udvendigt skinner husets historie igennem, og der er bl.a. smukke palæruder, håndhuggede træbjælker, åbent ildsted, høje vægpaneler m.m.

De mange værelser skaber et enormt potentiale, som kan opfylde en bred vifte af ønsker og behov. Samtidig er huset beriget med smukke detaljer og flot loftshøjde på alle tre etager. I kælderen er der oplagte muligheder for teenageafdeling, hjemmekontor og praktiske gøremål. I stueplan er det de herskabelige stuer, køkkenet og et gæstetoilet, der fylder kvadratmeterne op, og på førstesalen får I fire værelser i varierende størrelser og et stort badeværelse.

Beliggenheden er ideel, hvis I søger et kompromis mellem bylivets muligheder, villakvarterets idyl i det gamle Tarup og naturens oplevelser. Her får I alle ønsker opfyldt i bekvem afstand af hjemmet, og cykelturen til centrum tager blot syv minutter. Åløkkeskoven ligger få hundrede meter fra hoveddøren, og her får I fantastiske rammer om gå- og løbeturene.

En hyggelig gangsti forbinder adressen med Bakkevej, som I kan slentre ned af, når børnene skal i skole eller daginstitution. Tarup Børnehus ligger for enden af Bakkevej - 500 meter fra huset - og Tarup Skole kan skolebørnene gå til på mindre end 10 minutter.

Der er skønne græsplæner på begge sider af huset, og grillaftenerne kan nydes på en stor, skøn terrasse, der ligger helt privat i baghaven og væk fra vejen.

I haven er der desuden et anneks/garage, som matcher husets elegante byggestil. Her er oplagte muligheder for et værksted, et kreativt hobbyrum, træningsafdeling eller lignende.
~
Det er desuden værd at bemærke, at der er støjdæmpende trelagsruder i husets vinduer, og et flot, rødt tegltag fra 2005.

Book en fremvisning med det samme, hvis I drømmer om en stor og spændende villa på en eftertragtet adresse.