Bredstedgade 36, 5000 Odense C

Indflytningsklar 2-værelses med stor, privat terrasse

Attraktiv beliggenhed i centrum af Odense

Velkommen til en fantastisk flot stuelejlighed, der er beriget med en stor, sydvestvendt terrasse i direkte forlængelse af stuen. Her kan I indrette en skøn udendørsoase, hvor der både er plads til en spiseafdeling og afslappende stunder i hængekøjen eller på solvognen.

Boligen såvel som beliggenheden egner sig perfekt til både unge og ældre købere. Placeringen i stueplan gør bl.a. lejligheden til et attraktivt hjem for senioren, som får en lejlighed med let tilgængelighed i en tryg ejerforening.

På tværs af boligen er der velholdte parketgulve, og de store rum lader sig nemt indrette. Den helt store fordel er, at du ikke skal bekymre dig om istandsættelse, og møblerne kan derfor flyttes direkte ind.

Du bydes velkommen i en entré med fin plads til skoskab og knagerækker. Herfra er der adgang til et nydeligt badeværelse, hvor pladsen er udnyttet optimalt. Her er bruseniche med glaslåger og stilrene skabsmoduler. Dernæst kommer du til lejligheden store, åbne opholdsafdeling, hvor køkken/alrum og stue ligger i forlængelse af hinanden. Fra stuen er der direkte udgang til den store, solrige terrasse. Sidst men ikke mindst er der et dejligt soveværelse med indbyggede skabe og et vindue orienteret mod altanen.

Lejligheden er placeret på en blind vej lige i starten af det eftertragtede Skibhuskvarter. Det betyder, at du får en rolig og ugeneret beliggenhed - samtidig med at du bor i hjertet af Odense.

Her kan du gå og cykle til et spændende kulturliv, et aktivt butiksliv, et hyggeligt caféliv, gastronomiske oplevelser og nyde smukke gå- og løbeture langs den nærliggende havnekaj eller i et af byens grønne anlæg. Odense Banegård er også dejligt tæt på, og det samme er den kommende letbane.

Du kan med andre ord glæde dig over et forrygende nærmiljø, hvor alle ønsker kan indfries, og hvor der hele tiden kommer nye, spændende steder til.

Alt i alt en super flot ejerlejlighed med stort potentiale for købere i alle aldre.