Lindebo 3, 1. 17., 2630 Taastrup

Lys og velholdt 3-værelses med stor, overdækket altan

Veldrevet ejerforening med grønne fællesarealer centralt i Taastrup

Velkommen til denne skønne førstesalslejlighed, hvor et klassisk og lyst materialevalg er kombineret med en veldisponeret planløsning. Rumfordelingen gør boligen oplagt til en bred vifte af købere: Singler, par, de små børnefamilier, venner der ønsker en delebolig og seniorer, der drømmer om en lejlighed i et trygt nærmiljø.

Der venter jer en særdeles velholdt 3-værelses, der er perfekt placeret i midten af Taastrup.
Her bliver I en del af en veldrevet ejerforening, og lejligheden såvel som beliggenheden er ideel til både unge og ældre købere.

I bydes velkommen i den store entré, hvor der er god plads til sko og overtøj. Dernæst et lyst badeværelse med muret bruseniche og vaskemaskine, to gode værelser, et velindrettet køkken med en hyggelig spiseplads ved vinduet og en skøn stue med direkte udgang til den lukkede altan.

Altanen er helt overdækket, og den har derfor karakter af en hyggelig udestue. Der er god plads til både spisebord, blomsterkrukker og tørring af vasketøjet. På den måde udgør altanen nogle fantastisk brugbare bonuskvadratmeter, som kan anvendes året rundt til forskellige formål.

Flytter I til Lindebo bliver I en del af et hyggeligt nabolag, der ligger i rolige omgivelser med grønne fællesarealer. Der er desuden kælderdepot, cykelkælder og mulighed for parkering af bilen få meter fra opgangen.

Fra lejligheden er der kort afstand til den charmerende Taastrup Hovedgade med gode butikker og et hyggeligt caféliv. For jer der dagligt skal mod hovedstaden har beliggenheden også den store fordel, at der kan cykles til S-toget på bare fem minutter.

Book en fremvisning med det samme, hvis I søger en lys og velindrettet lejlighed med god plads og en dejlig altan, der kan bruges uanset årstiden.