Langebjergvej 3, Blommenslyst, 5491 Blommenslyst

Pragtfuld ejendom med god plads til familielivet i idylliske omgivelser

På denne attraktive adresse i Blommenslyst er der rige muligheder for at udleve drømmen om et idyllisk landsted med masser af plads og uanede muligheder både inde og ude.
Boligen er flot moderniseret, og der venter jer et hjem præget af funktionalitet, familievenlige løsninger og smagfulde materialer.

Med en grund på mere end én hektar er plads og privatliv en selvfølge. I omgiver jer samtidig med enestående natur og et rigt dyreliv, hvor synet af råvildt, harer og fasaner er et naturligt indslag i hverdagen.
Dertil kommer staldpladser (tre moderne bokse fra 2014 på hver 20 m2), mulighed for ridebane/fold og jeres egen lille skov med stemningsfulde stier og flere frugthaver. Der er med andre ord tale om et sandt eldorado for dyre- og naturelskeren.

I får et hjem med fantastiske fordele både indendørs og udendørs. I huset er det bl.a. værd at fremhæve den vellykkede planløsning med tre etager, der alle er beriget med flotte badeværelser. Derudover er der et stort og familievenligt køkken/alrum med smagfuldt inventar fra TVIS og elegante messing-detaljer.

I stueplan er kvadratmeterne helliget opholdsrummene, hvor det åbne køkken/alrum og den store stue udgør nogle skønne samlingssteder. Her er masser af plads til forskellige aktiviteter, og I får i den grad et hjem, der inviterer til fælles stunder med venner, familie og legekammerater.
I stueplan er der to direkte udgange til den store, vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag.

På førstesalen får I en samlet soveafdeling med tre store værelser og et oplagt kontor/walk in-closet. Værelserne i vestgavlen har direkte udgang til en stor, solrig altan med det smukkeste vue over haven. Førstesalen rummer også mulighed for at indrette en ekstra stue/fællesrum i forlængelse af reposen.

Den flotte og højloftede kælder byder også ind med mange, gode kvadratmeter og behagelig gulvvarme. Her får I bl.a. vinkælder, vaskerum og ideelle muligheder for at indrette separate rum til gæster, teenageren eller træningsudstyret.

I kommer til at bo omgivet af åbne marker og alligevel med bekvem afstand til alle byens tilbud og aktiviteter. Der er blot ni kilometer til centrum af Odense, og hverdagen glider nemt og bekvemt i et veludbygget nærmiljø, hvor børnene kan cykle til den nærliggende Ubberud Skole på fem minutter.

Værd at vide: Der er i foråret 2021 blevet bevilliget i omegnen af 45.000 kr. i tilskud fra Bygningspuljen til udskiftning af husets træpillefyr til varmepumpe. Dette tilskud er gældende frem til foråret 2023 og kan videregives til den nye ejer.