Kirkegyden 5, 5750 Ringe

Den gamle landsbyskole: Liebhaverejendom med høj æstetik, historisk vingesus og moderne luksus

Nu byder sig en enestående mulighed for jer, der drømmer om landsbyidyl på den ekstravagante måde.

Her venter en lystejendom, hvor boligen såvel som beliggenheden er helt i særklasse. I bor med Hillerslev Kirke i baghaven i et idyllisk landsbymiljø midt i den smukke, fynske natur.
Det er byens gamle skole, som nu er blevet konverteret til en moderne liebhaverejendom, der imponerer fra inderst til yderst.

Den smukke, trelængede ejendom indbyder til alt lige fra kreative udfoldelser til fredfyldte retreats eller et ekstraordinært familiested, hvor I får utallige indretningsmuligheder. Ejendommen repræsenterer en vellykket blanding af stolte håndværkstraditioner og nøje udvalgte materialer. I kan derfor glæde jer over et særdeles gennemført hjem, hvor det flotte førstehåndsindtryk bakkes op af en fantastisk fin tilstandsrapport.

Den knap 500 kvadratmeter store hovedbygning (472 m² boligareal og 18 m2 kælder) er indrettet, så der bl.a. er oplagte muligheder for to generationer under samme tag, liberalt erhverv på hjemmeadressen eller udlejning.

Hovedbygningen rummer to indbydende lejligheder inklusiv to klinikrum med eget bad, toilet og egen indgang. Dertil er der 130 kvadratmeter erhverv med højt til loftet og et enormt potentiale, som bl.a. er blevet udnyttet til kursusvirksomhed.

Uanset hvor I ejendommen man bevæger sig hen, så møder man en fantastisk detaljerigdom, og den nænsomme renovering af stedet har forenet det historiske vingesus med moderne komfort og luksus. Helt i tråd med den kompromisløse renovering og opdatering af den historiske ejendom er der også tænkt på en effektiv dræning af grunden. Det sikrer jer et sundt hus med godt indeklima og en sikker bevarelse af de fantastiske udenomsarealer.

I stuehuset vil I bl.a. opleve smukke, italienske klinker, fritlagte hanebåndsspær, loft til kip, gedigne naturmaterialer, en arkitekttegnet havestue af Lorenzo Fumo, velholdt bindingsværk, charmerende stråtag i flot stand og udenfor venter et overdådigt parkanlæg med sjæl og wauw-effekt.

Desuden skal det nævnes, at ejendommen har 253 kvadratmeter udbygninger, der bl.a. rummer staldplads, tre garager og den gamle skolestue. Med andre ord får I nogle fantastiske arealer, som supplerer hovedbygningen med utallige muligheder.

Der er 10 minutters kørsel til Ringe og 20 minutters kørsel til Odense, og I er derfor ikke længere ude på landet end der er nem adgang til alle byens muligheder.

Alt i alt en enestående lystejendom i liebhaverklasse - et sted der må og skal opleves med egne øjne.