Taastrup Vænge 57, 1. mf., 2630 Taastrup

Stor 2-værelses med solrig altan mod sydvest

Søger du en rummelig 2-værelses centralt i Taastrup? Og drømmer du om at nyde livet på en dejlig altan, hvor der er udsigt til grønne områder? Hvis ja, så læs med her.
Nu har du nemlig muligheden for at flytte ind på det hyggelige Taastrup Vænge, hvor der venter en lys og veldisponeret lejlighed med tilhørende altan, der er optimalt placeret i forhold til solen.

Lejligheden er perfekt til dig, der bor alene, men der er også god plads til parret eller vennerne, der ønsker en delevenlig bolig. Planløsningen byder på et stort, regulært soveværelse og en indretningsvenlig stue, ligesom både køkkenet og badeværelset har en god størrelse.

Lejlighedens vinduer såvel som altanen vender solrigt mod sydvest, og særligt i stuen vil du opleve et pragtfuldt lysindfald fra de høje vinduespartier. Nedenfor altanen breder de store, grønne plæner sig, og der er langt mellem lejlighedsblokkene, så du får en dejlig ugeneret placering med godt udsyn.

Taastrup Vænge er et lukket lejlighedskvarter uden gennemkørsel. Her er trygge og rolige omgivelser, og du bliver en del af en veldrevet ejerforening med flotte fællesarealer.
Der er gode parkeringsforhold lige ved opgangen, hvor der også er separat cykelparkering.

Beliggenheden giver dig en skøn kombination af rolige, grønne omgivelser samtidig med, at byens tilbud og aktiviteter er i kort gå- og cykelafstand herfra.

Der er gåafstand til den stemningsfulde Taastrup Hovedgade, og storcenteret City 2 ligger blot fem minutters cykeltur fra lejligheden. Der er ligeledes gode muligheder med offentlig transport fra det nærliggende busstopsted og kort cykelafstand til Høje Taastrup Station og Taastrup Station. Det giver dig nem adgang til hele hovedstaden med både S-tog og regionaltog.

Alt i alt er der tale om en særdeles velbeliggende Taastrup-lejlighed, hvor planløsningen er optimal, og altanen giver ideelle rammer om sommerdagene.