Søndergade 13C, 5000 Odense C

Eksklusivt cityhus i hjertet af Odense

Få meter fra gågaden og udsigt til Ansgar Kirke

Velkommen til denne unikke bolig, hvor drømmen om hus og have kan blive til virkelighed midt i byen. Her findes det perfekte hjem til jer, der drømmer om et liv i første række til bylivet. Samtidig har boligen den store fordel, at I kan trække jer tilbage og nyde et uforstyrret privatliv i baghusets rolige omgivelser.

Der venter jer et indbydende cityhus (med status af ejerlejlighed) ombygget i 2017 med en vellykket symfoni af rå og raffinerede materialer. Her er gennemtænkte detaljer og en ren linje, der skaber sammenhæng mellem de to etager. Det er bl.a. værd at fremhæve den svævende trappe, de rustikke murstensvægge, akustiklofterne, loft til kip, de fritlagte bjælker og gulvvarmen, der breder sig i hele stueplan.

Det er nemt at forestille sig par i alle aldre såvel som børnefamilien her på adressen, og de 130 kvadratmeter bolig er optimalt udnyttet med høj funktionalitet og fuldstændig indflytningsklare rammer.

Planløsningen: Entré med elegante opbevaringsløsninger, et nydeligt badeværelse, et værelse i god størrelse og et flot køkken/alrum, der fletter sammen med stuen. Køkkenet er holdt i hvide, grebsfrie moduler, der komplementeres perfekt af de flotte, lyse metro-klinker på væggen.
Fra det store køkken/opholdsrum er der direkte udgang til en ejerforeningens skønne have, der har fin plads til både leg og afslapning under åben himmel.

Haven vender perfekt for solen med sin sydvestvendte placering, og derfor kan hele eftermiddagen og aftenen nydes i solens skær. Som prikken over i'et er der udsigt til spiret på Ansgar Kirke - hvilket minder om boligens ypperlige placering omgivet af historiske steder, kulturelle oplevelser og et væld af indkøbsmuligheder langs gågaden, der starter få skridt fra hoveddøren.

På førstesalen venter en lys og rummelig repos, et stort, flot badeværelse med bruseniche og to værelser side om side.
Førstesalen har skønne indretningsmuligheder, og det største værelse er et oplagt master bedroom. Ved siden af kan I indrette et hyggeligt børneværelse, kontor, gæsteværelse eller et eksklusivt walk-in med masser af plads.

Book en fremvisning med det samme, hvis I drømmer om en ekstraordinær bolig i hjertet af Odense.