Tarupgårdsvej 26, Tarup, 5210 Odense NV

Velholdt familievilla på lukket vænge nær skole og skov

På en lukket villavej i et attraktivt område finder I denne velindrettede étplansvilla. Her er en oplagt mulighed for jer, der søger et velholdt og familievenligt hus på en fantastisk god adresse i den gamle del af Tarup - få hunderede meter fra Åløkkeskoven.

For enden af den lukkede vej venter store grønne arealer med hestefold og smukke, gamle træer, og de idylliske omgivelser er særdeles familievenlige med nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver. Børnene kan gå til Tarup Skole på minutter, den lokale rideskole venter rundt om hjørnet og det samme gør den populære daginstitution Tarup Børnehave.

Planløsningen er ideel til børnefamilien, som både får gode værelser og et stort stueareal med masser af plads til at samle venner, familie og legekammerater. Huset er i gennemgående god stand både indvendigt og udvendigt, og der er mulighed for hurtig overtagelse.

Den 136 kvadratmeter store villa er perfekt, hvis I drømmer om at sætte et personligt præg på jeres kommende hjem. Her er bl.a. god mulighed for etablere et stort, åbent køkken/alrum, der kan flette sammen med stuen, og dermed udgøre et fantastisk samlingssted i huset.

I bydes velkommen i en rummelig fordelingsentré med god plads til sko og overtøj. Derfra er der adgang til en dejlig soveafdeling med tre gode værelser, et badeværelse med bruseniche, et gæstetoilet, et velindrettet køkken, et bryggers med praktisk bagindgang og en stor, solbeskinnet stue med gulv til loft-vinduer og dobbeltdør mod den stemningsfulde have.

I får en idyllisk og solrig grund på 501 kvadratmeter, som også rummer en stor carport og en yderst anvendelig garage med god plads til opbevaring eller gør-det-selv-projekter.

Morgensolen kan nydes ved den smukt anlagte forhave, og i baghaven står solen højt hele eftermiddagen og aftenen. Den store træterrasse er optimalt orienteret mod solen fra sydvest og giver jer perfekte rammer om sommerens måltider.

Haven har et unikt udtryk og byder på mange hyggelige kroge, masser af terrasseplads, stauder i stenbed, flotte buske og veltrimmede træer.

Der er blot én kilometer til Tarup Centeret og nem adgang til den kommende letbane, der forbinder jer med hele Odense. Derudover er cykelturen til centrum kun 10 minutter, og I får derfor nem adgang til alle byens muligheder.

Alt i alt er der tale om et velholdt hus med et fantastisk potentiale for jer, der drømmer om kombinationen af familievenlige omgivelser, smuk natur og kort vej til centrum.