Vimmelsbækløkken 7, 5270 Odense N

Velholdt rækkehus med solrige gårdhaver i attraktiv andelsforening

I det hyggelige Kirkendrup finder I dette velholdte rækkehus, der er en del af en eftertragtet andelsforening med godt naboskab og fine fællesfaciliteter.

I får et veldisponeret rækkehus, hvor planløsningen fordeler sig på to etager. Uanset om det er børnefamilien eller seniorerne, der er på boligjagt, så vil I hurtigt føle jer hjemme her. Der er nemlig tale om en bolig med nem vedligeholdelse, lav boligydelse og en hverdag i trygge omgivelser.

For børnefamilierne vil nærheden til skole og daginstitutioner være et ekstra stort plus, da begge dele findes i bekvem afstand fra adressen. Derudover har I kort gåafstand til Næsby Boldklub, der ligger på den anden side af vejen, og indkøbene klares nemt i det nærliggende supermarked.

Boligarealet er udnyttet optimalt og byder ind med et fantastisk fællesrum, der forener køkken, alrum og stue. Det åbne opholdsmiljø bliver naturligt boligens samlingspunkt, og på de lune dage kan I slå havedøren direkte op til den solrige gårdhave, der ligger helt privat og aflukket.

Derudover får I en entré med indbygget garderobeskab, et bryggers med hvidevarer og håndvask, tre gode soveværelser med et dejligt lysindfald og et nydeligt badeværelse med et klassisk valg af materialer.

Ejendommen er opført i 1990, og I kan lykkeligt glemme alt om krævende vedligeholdelse. De hyggelige udearealer passer sig selv, og I kan derfor roligt læne jer tilbage i havemøblerne og nyde sommeren.

På begge sider af huset er der plads til at indrette hyggekroge med havemøbler, og da I får terrasser mod både øst og vest, kan solen nydes fra morgen til aften.

Der er parkering få meter fra hoveddøren på den fælles P-plads, og på det grønne fællesareal kan børnene mødes til leg og boldspil. Foreningen råder desuden over et fælleshus, hvor I kan fejre mærkedagene med god plads til venner, familie og legekammerater.

Ved forhaven er der et lille, praktisk udhus til ekstra opbevaring, og her ved forhaven - hvor solen skinner direkte fra øst - er det oplagt at nyde morgenkaffen.

Hvis I kan se jer selv i en attraktiv andelsbolig, som er flot vedligeholdt, så er chancen der nu. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen.