Flenstoftevænget 20, 5230 Odense M

Skøn villa med 266 etagemeter på attraktiv adresse i Odense M

For enden af en lukket og særdeles børnevenlig vej finder I denne store, spændende villa. Her er perfekte rammer til familien, der drømmer om masser af plads og en skøn have. Den solrige grund er fantastisk frodig og veltrimmet, og de mange buske, træer og tætte hækker skaber et unikt uderum, hvor sommeren kan nydes i helt private omgivelser.

I kommer til at bo i et eftertragtet område med mange børnefamilier og central beliggenhed i forhold til alle hverdagens gøremål. Som supplement til det veludbyggede nærmiljø er der kun 10 minutter på cykel til centrum af Odense.

Huset rummer et stort og mulighedsrigt areal på hele 266 etagemeter. Pladsen fordeler sig på en højloftet kælder og et velindrettet og familievenligt stueplan.

Indretningen bærer præg af originale, velholdte løsninger, og det er uproblematisk at flytte ind og renovere løbende, hvis I ønsker en mere moderne stil.
Planløsning rummer et enormt potentiale og kan opfylde en bred vifte af ønsker og behov. Her kan familien for alvor vokse, og den flotte kælder har bl.a. stort potentiale til teenageafdeling, hjemmekontor m.m.

I stueplan bydes I velkommen i en præsentabel entré med god plads til sko og overtøj. Dernæst et gæstetoilet med charmerende klinker og et stort badeværelse med både bruseniche og badekar. Videre til et stort og familievenligt spisekøkken med gedigne og slidstærke materialer. Stueplans største rum er en fantastisk vinkelstue med et stemningsfuldt pejseområde, store vinduespartier, adskillige indretningsmuligheder og direkte haveudgang. Sidst men ikke mindst får I to soveværelser: Ét i god, regulær størrelse og et ekstra stort, som uproblematisk kan opdeles til to separate rum, så I får tre værelser i en samlet soveafdeling.

I kælderen er der flere disponible rum, gildesal og et praktisk vaskerum. Der er desuden egen ind- og udgang, hvilket gør underetagen ekstra anvendelig.

I får også jeres egen garage, der udover plads til bilen kan rumme ekstra opbevaring eller en værkstedsafdeling.

Huset ligger i det eftertragtede Odense M, som især tiltrækker mange børnefamilier, der nyder kort afstand til skole, indkøb, daginstitution, fritidsaktiviteter m.m. Husets placering for enden af en hyggelig og lukket villavej gør beliggenheden ekstra børnevenlig og fredfyldt.

Hvis I drømmer om en stor og mulighedsrig villa med den skønneste have - så book en fremvisning med det samme.