Niels Bjerres Vænge 3, Ejby, 5220 Odense SØ

Lyst og velindrettet rækkehus med nem, solrig have i børnevenligt kvarter

Få minutters gang fra Rosengårdscenteret og med kort vej til både skole og daginstitution ligger det hyggelige Niels Bjerres Vænge - en børnevenlig vej uden gennemkørende trafik.

Her kan I overtage nøglerne til et velholdt rækkehus i to plan, hvor en fin, lille trappe forbinder de to veludnyttede etager. Der er lyst og indbydende over hele linjen, og på gulvene er der gedigne fyrtræsplanker, som giver glød til de hvidmalede rum.

I bliver en del af et trygt og harmonisk nabolag "Ørbækhave" med hyggelige legepladser og beboere i alle aldre. Der er ligeledes bekvem afstand til alt, hvad hverdagen kræver og kun 15 minutter på cykel til centrum af Odense.

Planløsningen byder ind med entré, et pænt badeværelse i god størrelse, tre regulære værelser, et lyst og familievenligt køkken/alrum, en udestue og et stort, disponibelt rum i underetagen, hvorfra der er direkte udgang til haven. Det disponible rum fungerer som en praktisk bagindgang til huset, og der er ligeledes god plads til diverse hvidevarer og evt. en kontorafdeling.

Den hyggelige have vender perfekt for solen, da den er orienteret mod sydvest. Her kan den friske luft nydes på plænen, hvor der er plads til både leg og afslapning. Samtidig får I nogle nemme udearealer, hvor I ikke skal bekymre jer om krævende havearbejde, men derimod kan læne jer tilbage i havestolen og nyde solen i jeres nye nabolag.

Bilen parkeres bekvemt i den private garage, der ligger i forlængelse af haven. Grundejerforeningen sørger for sociale arrangementer blandt beboerne, og flytter I ind med børn er der med garanti legekammerater lige om hjørnet.

Der er nem adgang til den nye letbane og det kommende supersygehus, ligesom der er nem tilkørsel til motorvejsnettet.

Med denne skønne bolig får I både plads og privatliv, men samtidig er størrelsen og vedligeholdelsen overskuelig. Her er med andre ord et attraktivt hjem, uanset om det er parret, børnefamilien eller seniorerne, der er på boligjagt.

Velkommen til.