Kærholmen 6, Næsby, 5270 Odense N

Fantastisk familievilla - flot moderniseret men med original sjæl

Denne skønne villa er et pragteksemplar af en 60'er-villa, som har fået helt nyt liv ved en imponerende renovering.
De seneste år har huset gennemgået en fantastisk forvandling, og der er tale om et stort, lyst og velindrettet hjem.

Der venter jer en 100 % indflytningsklar bolig, der er præget af gedigne materialer og moderne, funktionelle løsninger. Sælger er samtidig lykkes med at integrere en del af de originale detaljer i renoveringsprocessen, og der er derfor flere skønne særpræg og vidnesbyrd om husets historie.
~
Samtidig kan I glæde jer over beliggenheden på en lille stikvej uden gennemkørende trafik. Omgivelserne er derfor særdeles børnevenlige, og nærmiljøet byder både ind med skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og Næsby Boldklub til de friske fodbolddrenge og piger.

Huset rummer adskillige indretningsmuligheder, og værelserne på førstesalen har flotte størrelser, der matcher både små og store børn. Samtidig har huset den store fordel, at der er badeværelser på begge etager.

De fælles aktiviteter kan udfolde sig i det store, indbydende køkken/alrum og den dejlige stue.
I alrummet vil I bl.a. opleve nøje udvalgte klinker, der dekorerer væggene og en hyggelig alkove, hvor børnene kan slappe af, imens måltiderne tilberedes. Derudover er der store vinduespartier, der gavmildt lukker dagslyset ind og direkte terrasseudgang mod sydvest.

Stueplan byder også ind med en præsentabel entré/fordelingsgang, et lille kontor (der også kan fungere som garderoberum i forlængelse af entréen) og et velindrettet bryggers med praktisk bagindgang til huset.

Huset suppleres af en dejlig have med store terrasser - både under åben himmel og overdækket. I får også en garage i god størrelse og en ugeneret græsplæne, hvor børnene kan boltre sig. På førstesalen er der også rig mulighed for at nyde den friske luft, da der er en stor sydøstvendt terrasse i forlængelse af det ene soveværelse. Her vil det være oplagt at indrette en eksklusiv forældresuite.

Husets helt store force er, at I opnår en fantastisk balance mellem moderne komfort og original charme. De velvalgte materialer skaber et stemningsfuldt hjem, hvor I samtidig er beriget med et skønt lysindfald på begge etager.

Alt i alt en stor, skøn familievilla med attraktiv beliggenhed i et hyggeligt nabolag med kort afstand til alt, hvad hverdagen kræver.