Bækskov 12, 5290 Marslev

Velholdt og charmerende villa med solrig have og udsigt til skoven

Velkommen til Bækskov 12 hvor der venter jer en særdeles velholdt villa i rolige og grønne omgivelser. I får et perfekt udnyttet boligareal med 131 etagemeter, der fordeler sig på hhv. stueplan og en flot kælder. Huset er perfekt til parret eller den lille familie, der ønsker en overkommelig villa med en stor, skøn have. Grunden er samtidig stor nok til en tilbygning, hvis I har behov for et større boligareal.

I flytter ind på en hyggelig villavej med et minimum af trafik, og fra baghaven er der udsigt til smukke skovområder. Børnefamilierne kan nyde godt af skolebussen, der kører direkte til Marslev Skole. I bymidten af Marslev finder I også gode pasningstilbud til de mindre børn.

Huset er indrettet i forskudte plan, som giver en god opdeling mellem værelserne og opholdsafdelingen. Hele vejen rundt er der flot vedligeholdt og en klassisk indretningsstil, der matcher både unge og ældre købere.

I bydes velkommen i en præsentabel entré, der har adgang til husets gæstetoilet. Stueplan rummer også to gode værelser, et nydeligt badeværelse med bruseniche og et flot køkken med masser af plads og gedigne materialer. Fra køkkenet er der åbnet op til det flotte, familievenlige alrum og stuen, der har skøn brændeovn og direkte haveudgang.

I kælderen er der et viktualierum og et praktisk vaskerum med vaskesøjle og god bordplads, hvor vasketøjet kan sorteres. Kælderen rummer også et super anvendeligt rum med potentiale til alt lige fra hjemmekontor til teenageafdeling. Kælderen har samtidig god loftshøjde og et dejligt lysindfald, hvilket gør indretningsmulighederne ekstra attraktive.

Huset suppleres af en stor baghave, hvor sommeren kan nydes i fulde drag.
Ved indkørslen kan I parkere bilen i carporten, og på begge sider af huset er der græsplæner og god plads til hyggekroge med havemøbler.

Alt i alt en særdeles velholdt villa med en solrig have og en skøn beliggenhed i et hyggeligt lokalsamfund. Med kort afstand til centrum af Odense og de smukke områder langs Odense Fjord og Kerteminde Bugt er der samtidig tale om attraktive områder tæt på adressen.