Skibhusvej 102B, 5000 Odense C

Idyllisk baghus til skarp pris i Skibhuskvarteret

Perfekt placeret i hjertet af det eftertragtede Skibhuskvarter - og samtidig helt roligt og uforstyrret i et baghus - finder I denne unikke bolig.

I får et veldisponeret boligareal i ét plan med direkte udgang til en hyggelig gårdhave mod syd. Derudover er der god opbevaringsplads i det tilhørende udhus og et imponerende kælderrum på hele 37 kvadratmeter med højt til loftet og fantastiske muligheder. Det store kælderrum er ideelt til træningsrum eller hobbyafdeling med god plads til gør-det-selv-projekter. Der er også mulighed for bryggersfaciliteter med hvidevarer i denne afdeling, så det ikke fylder op i boligen.

Boligarealet fordeler sig på to dejlige soveværelser, et nydeligt badeværelse og et stort køkken/alrum, der ligger i åben forbindelse med et flot stueareal.
Huset er smagfuldt indrettet med klassiske materialer i en lys, skandinavisk indretningsstil.
Her kan skabes et dejligt hjem for en bred vifte af købere, uanset om I bor alene, som par, venner der vil dele eller den lille børnefamilie, der måske drømmer om et alternativ til lejlighed.

Boligen og beliggenheden taget i betragtning er der tale om en særdeles skarp pris. Det skal i den forbindelse nævnes, at der må påregnes udgifter til efterisolering af ydervæg og terrændæk for at hindre indtrængning af fugt.
Huset kan derfor også være et attraktivt køb for håndværkeren, der selv kan klare opgaven og dermed kan erhverve sig et fantastisk fint byhus til en fordelagtig pris. Taget det store kælderrum og udhusets muligheder i betragtning er der også et oplagt potentiale til at udnytte ekstraarealerne endnu bedre.

Der venter jer en rolig og ugeneret beliggenhed i Odense C, hvor Skibhuskvarteret er elsket og eftertragtet af mange gode grunde.
Her kan I gå og cykle til et spændende kulturliv, et aktivt butiksliv, et hyggeligt caféliv, gastronomiske oplevelser og nyde smukke gå- og løbeture langs den nærliggende havnekaj eller i et af byens grønne anlæg. Odense Banegård er også dejligt tæt på, og det samme er byens nye letbane.

Alt i alt et charmerende baghus med skønne muligheder og en suveræn beliggenhed midt i byen, men samtidig helt roligt i en stille baggård.