Overgade 8, Skalbjerg, 5492 Vissenbjerg

Skøn landsbyvilla med god plads til familielivet og udsigt over åbne marker

I et landligt og idyllisk landsbysamfund kan I nu blive næste ejer af en skøn ejendom med masser af plads, flot vedligeholdelse og en ægte luksusgarage, som giver alverdens muligheder.

Stuehuset er familievenligt indrettet med store, skønne opholdsrum i stueplan og sovegemakkerne på førstesalen. Samlet set får I et boligareal på 262 kvadratmeter, og der er derfor indretningsmuligheder udover det sædvanlige.

Der er udsigt over det åbne marklandskab, og den landlige idyl hersker i høj grad her på adressen. Vissenbjerg Skole ligger en 10 minutters cykeltur fra huset, og med mindre end 20 kilometer til centrum af Odense er det nemt at opsøge byens puls og arbejdspladser.

I det lokale kan I glæde jer over et veludbygget nærmiljø med gode muligheder i Skalbjerg såvel i Vissenbjerg, der har alt, hvad hverdagen kræver. Skalbjerg er en charmerende stationsby~med landsbystemning, og selvom I får følelsen af at være langt ude på landet, kan I tage toget direkte til Odense på bare 14 minutter.

I får fire store soveværelser, som gør huset særdeles velegnet til den store familie. En ekstra fordel er, at der er badeværelse på begge etager. Førstesalen er desuden forsynet med en stor, stuelignende repos, hvor der f.eks. er god plads til skrivebord eller en hyggelig læsekrog.

I stueplan bydes I velkommen i en præsentabel entré med god plads til tage imod gæster. Dernæst et pænt badeværelse med bruseniche og et stort bryggers med hvidevarer i bekvem ståhøjde, masser af skabsplads og en praktisk bagindgang.

I får også et stort og stilrent køkken med god plads til fælles madlavning og en fantastisk vinkelstue med et væld af indretningsmuligheder, dejlig brændeovn og direkte udgang til terrassen.

Huset suppleres af en fantastisk flot garage med elektrisk dobbeltport. Her er bl.a. oplagte muligheder for liberalt erhverv, som sælger har haft på hjemmeadressen, og I får nogle unikke bonuskvadratmeter, som kan bruges til alt lige fra træningsafdeling til værksted.

Terrassen vender perfekt for solen med en sydvestvendt placering, og der er fantastisk frodigt på den store grund, der omkranses af tæt beplantning.

Alt i alt et stort, velholdt og fantastisk mulighedsrigt hjem, hvor I får en hverdag i idylliske omgivelser.