Seden Birkevej 15, Seden, 5240 Odense NØ

Etplans villa i Seden, med optimal planløsning.

Velkommen til en skøn étplansvilla i den attraktive bydel Seden, der ligger i den nord/østlige del af Odense - blot seks kilometer fra centrum.

Her får I et unik nærmiljø, hvor skolen og udbuddet af fritidsinteresser er med til at skabe en helt særlig stemning. Bydelen har oplevet en stor tilstrømning af børnefamilier, hvilket man godt forstår, når man bevæger sig rundt i det livlige nærmiljø.

Seden Birkevej 15 er et fantastisk fint hus, hvor planløsningen er udnyttet optimalt. Selvom huset oprindeligt er fra 60'erne, så er planløsningen overraskende moderne - og tilmed sammenlignelig med den indretning, man ser i nybyggede huse med store værelser og en stor, familievenlig opholdsafdeling. Den hyggelige pejsestue har udgang til en stor overdækket terrasse med udgang til haven, en skøn oase hele året.

Køkken og den store stue er oplagt at slå sammen hvis køber ønsker et stort køkken/alrum. Huset rummer ligeledes både gæstetoilet og større badeværelse.

I får adresse på en hyggelig villavej, og omgivelserne er yderst børnevenlige med få minutters gang til Seden Skole, børnehave, SFO og idrætshal.

Der er desuden kort vej til flere dagligvare butikker, bager mm., hvor alle hverdagens indkøb kan klares.

I får med andre ord et dynamisk og veludbygget nærmiljø med alt, hvad hverdagen kræver.