Borgergade 16, 2., 6000 Kolding

Nyrenoveret 3V er med flot køkken/alrum i hjertet af Kolding

I en skøn ejendom fra 1905 finder du denne attraktive ejerlejlighed, som på fineste vis kombinerer bygningens oprindelige sjæl med moderne og stilrene rammer. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret og repræsenterer derfor 84 kvadratmeter i perfekt stand. Hele vejen rundt er der lyst og indbydende, og de nylagte gulve giver glød og varme som flot kontrast til de hvide vægge og lofter.

Der er hvidmalede trempler ved de hyggelige skråvægge, ligesom der er adskillige vinduespartier, som sikrer et dejligt dagslys og et smukt himmelkig.
Placeringen øverst oppe er generelt fantastisk fredfyldt. Det skyldes at I er hævet godt over gadeplan. Det er derfor et oplagt valg for bymennesket, som alligevel sætter pris på rolige rammer i hjemmet.

Boligarealet er godt udnyttet og giver forskellige indretningsmuligheder. Det kan være et oplagt valg for singler eller par, der ønsker et ekstra værelse til kontor eller gæster. Det kan også være den lille familie med behov for børneværelse eller vennerne, der søger en delevenlig bolig. Mulighederne er mange her på adressen, og den helt store bonus er, at møblerne kan rykkes direkte ind uden den mindste bekymring om istandsættelse.

Du bydes velkommen i entréen, hvor der er fin plads til sko og overtøj. Dernæst et stort, flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, ligesom der er stilrent inventar og væghængt toilet. Lejligheden rummer også to gode værelser og et åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen. Køkkenet er indrettet med stilsikker hånd. Her er grebsfrie fronter, integreret emhætte i kogepladen og god plads til fælles madlavning.

Beliggenheden på Borgergade giver dig det bedste af byen indenfor kort gåafstand. Du får adresse i hjertet af Kolding med det skønne byliv lige udenfor hoveddøren. Der er kort afstand til Slotssøen, Kolding Hus og Slotshaven, hvilket på få minutter giver dig mulighed for at besøge nogle af byens mest attraktive, rekreative områder. Der er også bekvem gåafstand til banegården, byens charmende café- og restaurationsliv og ikke mindst de mange skønne butikker her i centrum.

Alt i alt en 100 procent indflytningsklar lejlighed med sjæl, charme, moderne komfort og en perfekt beliggenhed midt i byen.