Kærbyvej 25, Asperup, 5466 Asperup

Charmerende hus med 200 etagemeter på unik udsigtsgrund

Stemningsfulde rammer i et trygt nærmiljø

Velkommen til Kærbyvej 25 hvor I kan overtage nøglerne til en skøn bolig i den hyggelige landsby Asperup.

Hvis I drømmer om en velholdt og overkommelig villa, en stor have og et roligt nærmiljø med kort vej til byliv og smuk natur - så vil I hurtigt føle jer hjemme her.

Huset ligger på en spændende grund, hvor haven breder sig over en skråning. Huset er elegant hævet over vejen, og havens smukke særpræg giver både sjæl og stemning til den 1.508 kvadratmeter store grund.

På toppen af skråningen er der en fantastisk udsigt over området, og her kan udsigten nydes fra hængekøjen eller måske et nybygget shelter. Havens udformning gør det også muligt at tænke i plateauer, hvor I kan skabe et fantastisk, niveauinddelt udemiljø.
Hvis der skal spilles fodbold, kan I blot krydse vejen, for her ligger det lokale idrætsanlæg med boldbaner og tennisbane.

Huset giver jer i alt 200 etagemeter, og den pæne kælder supplerer stueplan med nogle attraktive bonuskvadratmeter. Både indvendigt og udvendigt er huset pænt vedligeholdt, og planløsningen er ideel til parret eller den lille familie, der drømmer om en hverdag i et charmerende og landligt miljø med godt sammenhold mellem landsbyens indbyggere.

Stueplan byder på: Entré, et lyst og velindrettet køkken med udsigt over forhaven, to værelser, et pænt badeværelse med badekar og en skøn vinkelstue med brændeovn og store vinduespartier mod syd.

Under stueplan er der en fuldt udnyttet kælder med 100 kvadratmeter, der er indrettet med vaskerum, fyrrum, et disponibelt rum og et helt fantastisk rum, der er indrettet som øvelokale med tilhørende bar. Det store kælderrum har egen ind- og udgang og vil også være ideelt som træningsrum, cykelkælder eller værksted.

Der er få minutter på cykel til Båring Skole, og i samme korte afstand ligger Dagli' Brugsen, så de spontane indkøbsture kan klares tæt på hjemmet. Et kvarters kørsel bringer jer desuden til centrum af Middelfart, hvor der venter et stort udvalg af butikker, den stemningsfulde marina, kulturelle tilbud m.m.

Alt i alt en skøn bolig hvor I får nogle unikke rammer til en meget fornuftig pris.