Rådyrløkken 51, Slukefter, 5210 Odense NV

Præsentabel villa til den pladskrævende familie

Med god beliggenhed på roligt vænge, finder du denne indbydende villa, der byder på god plads både ude og inde.

Et boligareal på hele 182 velindrettede kvadratmeter, vil være at betragte som god plads til de fleste familier. Dertil kommer der hele 60 m² garage/udhuse med mange anvendelsesmuligheder for en pladskrævende hobby samtidigt med at en del af vognparken også kan komme i tørvejr. Udover garagen, er der gode parkeringsmuligheder i den rummelige indkørsel.

Det hele er beliggende på en rummelig og ugeneret grund på 847 m², der er anlagt, så den er nem at holde, samtidigt med, at der er god plads til leg og hygge med ungerne.

Området er kendetegnet ved at være et klassisk villakvarter med gode naboer, grønne områder, fornuftig afstand til skole, sportsplads og indkøb.
Beliggenhed på kanten mellem land og by tilføjer blot en ekstra dimension med den skønne natur i umiddelbar nærhed.
Adgang til Odense C og motorvejen foregår af gode hovedfærdselsårer.

Selve huset byder på hele 4 gode værelser. De 3 i stueplan og soveværelset på 1. salen i forbindelse med den meget rummelige stue med udgang til sydøst vendt svalegang. Dertil kommer flot køkken/alrum med rigtig god plads og direkte adgang til stort og praktisk bryggers med skabsplads og plads til vaskefaciliteter. Pladsen i beboelsen suppleres godt af det gode rum i udhuset, der i dag benyttes som ekstra "værelse."
Det giver god plads til hyggeligt samvær med hele familie og venner.
Samtidigt giver det også mulighed for at trække dig for dig selv, når ungerne har besøg af nogle kammeraterne fra nabolaget.
Det hele serviceres af 2 badeværelser. 1 på hvert plan.