Bjergegade 52A, 1. tv., 7000 Fredericia

Stor lejlighed med central placering - egen P-plads i aflåst gård.

Sjældent udbudt stor lejlighed med virkelig god og central beliggenhed i Fredericia.
Med sin placering i gåafstand til f.eks. Østerstrand og Axeltorv, kan det nærmest ikke kan blive mere centralt for alle de hyggelige caféer, restauranter og
indkøbsmuligheder som man kunne ønske sig. Der er også ganske kort til de skønne områder på voldene.

Det er ikke kun placeringen, der vil få dig til at drømme om ny lejlighed. Her får du nemlig hele 113 m² boligareal ifølge BBR og da de er fordelt på 2 store værelser og en
stor lys stue, så er her også en helt perfekt mulighed for en dele-lejlighed.

Udover stuen, der er så stor, at du let får plads til både spisebord og sofagruppe, og værelserne. så får du også pænt klinkebadeværelse med brus og lyst køkken.
Køkkenet trænger til en kærlig hånd, men indretningen gør, at du for relativt få midler kan få lavet dit eget nye lækre køkken.
Som et kæmpe plus, så er entréen lys og meget rummelig, så der er god plads til både sko og overtøj. Dertil kommer den franske altan i gavlen.

Der er fællesvaskeri i ejendommen, men det kunne måske også være lækkert at få din egen vaskemaskine i lejligheden, når du skifter køkken. Pladsen er der i hvert fald.

I kælderen finder du også dit eget aflåste depotrum.

Som noget ret unikt, får du egen p-plads i aflåst gård, hvor du bare aktiverer porten med din mobiltelefon. Cykelparkeringen er også i den aflåste gård.

Noget for dig? Så kontakt os for en fremvisning. Telefonen er åben alle ugens dage.