Klokkens Kvarter 2, Holluf Pile, 5220 Odense SØ

Velholdt villa med super planløsning og børnevenlig beliggenhed

I et roligt og trygt kvarter i Odense-bydelen, Holluf Pile, finder I denne skønne étplansvilla. Både boligen og beliggenheden er som skræddersyet til børnefamilien, og udover en perfekt indrettet villa får I et nærmiljø, hvor alle hverdagens behov kan indfries.

Boligarealet suppleres af en stor, sydvestvendt udestue, som kommer oveni BBR-arealet på 132 kvadratmeter. Det er derfor et hus med masser af plads til at samle venner og familie, og dagligstuen såvel som udestuen giver jer nogle skønne opholdsrum med forskellige indretningsmuligheder.

Planløsningen har en meget fordelagtig opdeling af soveværelserne, hvor der er en skøn forældreafdeling med et stort soveværelse og tilhørende badeværelse. De oplagte børneværelser ligger side om side og har nem adgang til husets andet badeværelse. Husets køkken er lyst og enkelt i sin indretning - ligesom der er god mulighed for at åbne op til køkken/alrum, hvis væggen mod stuen nedlægges. Sidst men ikke mindst får I et praktisk bryggers med hårde hvidevarer og en bekvem bagindgang.

Værkstedet eller den ekstra opbevaring kan også nemt få sin egen afdeling, da der er et stort udhus i forlængelse af huset. Der er ligeledes tænkt over praktiske løsninger som overdækning til cykler og/eller traileren ved forhaven.

I baghaven venter en stor, solrig terrasse med god plads til sommerens måltider og en skøn græsplæne direkte mod syd. Her er masser af plads til leg og boldspil, og samtidig kan I glæde jer over en grund, som trods sine 786 kvadratmeter, er dejligt nem at holde.

Klokkens Kvarter er et lukket kvarter, hvor børnene trygt kan færdes på tværs af de små stikveje. Området er især populært blandt børnefamilierne, hvilket man godt forstår, når man ser på de mange fordele. Der er grønne områder, et veludbygget stisystem og få minutter til skole, gymnasium, købmand og lokale pasningstilbud. Læg dertil den korte afstand til centrum af Odense, Rosengårdscenteret og den nemme tilkørsel til~motorvejsnettet.

Book en fremvisning med det samme hvis I drømmer om en velholdt og familievenlig villa i en attraktiv Odense-bydel, hvor der er optimale rammer for en velfungerende hverdag.