Luhøjvænget 2, Gadsbølle, 5492 Vissenbjerg

Sælges for Vejdirektoratet.

Denne ejendom ligger i naturskønne omgivelser på Midtfyn med nem tilkørsel til motorvejsnettet og 20 kilometer fra centrum af Odense. En køretur på fem minutter bringer jer til bymidten i Vissenbjerg, hvor der er gode indkøbsmuligheder, folkeskole og et aktivt foreningsliv.

Der er tale om et lyst og rummeligt stuehus i to etager, og den tilhørende grund er på hele 5.165 kvadratmeter. Dertil kommer en garage og en stor staldbygning med rig mulighed for dyrehold, liberalt erhverv og/eller lagerlokaler. Boligen og de mulighedsrige
udenomsarealer er oplagt til f.eks. mekanikeren eller håndværkeren, der ønsker ekstra plads i forbindelse med sin privatbolig. De store udearealer giver desuden gode rammer for køberen som ønsker hestefold og ridebane.

Planløsningen: Entré med adgang til teknikrum og et disponibelt depot. Dernæst et stort køkken/alrum og en rummelig stue med brændeovn - både stuen og alrummet har havedøre mod hhv. syd og nord. Dertil kommer et soveværelse, et badeværelse med bruseniche og en mellemgang med trappe mod førstesalen.
På førstesalen er der en møblerbar repos, to store værelser og et disponibelt loftsrum, der kan udnyttes efter behov.

Husets størrelse og indretning gør det nemt at indrette som en familiebolig med mulighed for soveafdelinger på begge etager. Derudover er den private have med store udfoldelsesmuligheder, og der er langt til nærmeste nabo, hvilket giver et uforstyrret privatliv her på adressen.