Kertemindevej 10, Flødstrup, 5540 Ullerslev

Villa med stort, lyst køkken/alrum, dejlig have og lækker garage

Kun seks kilometer fra de hvide sandstrande langs Storebælt finder I denne dejlige bolig. Vi befinder os i et hyggeligt lokalsamfund med kort vej til alt, hvad hverdagen kræver, og omgivelserne er i den grad præget af landsbyens idyl.

I får en klassisk villa med store, lyse rum og en have, der kan rumme alverdens aktiviteter - et perfekt hjem til den lille familie eller parret, der drømmer om god plads både inde og ude.

Planløsningen fordeler sig på to etager, hvor der er mange forskellige indretningsmuligheder, og der er velvalgte materialer i en let og tidløs stil.
På førstesalen er der en repos med fin plads til en kontorafdeling eller en hyggelig læsekrog. Ellers er førstesalen helliget soveværelserne, og I får et værelse på hver sin side af reposen. Derudover er der et ekstra rum med dobbeltdør mod haven, hvorfra synet af solopgang kan nydes mod øst.

I stueplan er der kombineret bryggers og entré, et pænt og stort badeværelse med bruseniche og et fantastisk køkken/alrum/stue. Her er lyst og luftigt med et stilrent valg af materialer. Der er også flotte klinker med behagelig gulvvarme, ligesom I kan glæde jer over den direkte udgang til terrassen og resten af baghaven.

Som et yderst brugbart supplement til boligarealet er der en stor, flot garage med adskillige muligheder. Der kan laves alt lige fra værksted til træningsafdeling, "teenageafdeling med gamerrum" og lign. Man kan naturligvis også bare parkere bilen.

Udenfor kan I glæde jer over udsigten til smukke, høje træer, som giver ekstra god stemning i haven. Der er også en stor græsplæne med masser af plads til leg og boldspil, og I får ligeledes rigeligt med terrasseplads - både under åben himmel og under den store overdækning, hvor grill og havemøbler kan stå i tørvejr.

Med 20 kilometer til centrum af Odense er det en ganske overkommelig køretur, hvis I arbejder i byen. Både Kerteminde og Nyborg er også dejligt tæt på, hvilket giver jer rig mulighed for at nyde nogle af Fyens skønneste kystbyer. Skolebørnene kan cykle til Vibeskolen i Ullerslev på et kvarter, og i samme korte afstand finder I daginstitution, supermarked og det lokale lægehus.