Jens Ulrichs Allé 9, Dyrup, 5250 Odense SV

Villa med super beliggenhed i Dyrup, her er 122 kvadratmeter bolig og 21 kvadratmeter skøn isoleret udestue!

På en af de hyggelige villaveje i Dyrup, finder I et af de populære et-plans huse med en veludnyttet planløsning som også indeholder en rigtig dejlig integreret udestue hvor lyset vælter ind og som med det samme bliver et af familiens favorit-spots.
Huset byder på alt det man kan ønske sig til en villa der skal rumme hele familien, og især de mange muligheder der er for at indrette sig efter sine egne behov bør opleves.

I tråd med tidens trend er der stort spisekøkken hvor man vil samles til dagligt og hyggen bydes i den grad indenfor, der er naturligvis også stor stue så der også er plads til både tv-stue og til spisning med de større selskaber end dagligdagen byder på.

Huset indeholder også gode værelser, som i samspil med den førnævnte udestue som i øvrigt er isoleret og med vinduer og døre fra 2020 kan fungere som ekstra kvadratmeter til alt lige fra kontor, legeværelse, ekstra stue ja kun fantasien sætter grænser og derfor bør dette udforskes nærmere på en fremvisning hvor husets mange herligheder kan opleves.

Haven er systematisk opdelt, og giver en dejlig fornemmelse af ro, her er virkelig tænkt på det hele især for de med grønne fingre, men også af en dejlig størrelse så f.eks. børnefamilien der ønsker mere græs kan anlægge dette og stadig beholde dele af de smukke miljøer der er i haven nu.

Helt usædvanligt er der også stor muret carport med et stort isoleret værksted/hobbyrum/træningsrum ja igen er mulighederne mange, igen rammer huset flot i tråd med praktik og æstetik da bygninger virkelig hænger godt sammen.

Dyrup som område forstår man godt er populært, her er kort afstand til Odense Centrum, endnu kortere til den skønne natur der tiltrækker mange til lokalområdet med Odense Å og de hyggelige skovområder. Derfor er diversiteten på Dyrup beboere også stor, her alt fra de unge par, den enlige, de store børnefamilier, seniorer og alt derimellem, dette tilskrives ofte at Dyrup er et trygt sted at vokse op, og så bliver mange gerne hængende når man har alle fornødenheden lige ved hånden.

Huset bør ses på en fremvisning, da en tekst på ingen måde kan beskrive det utal at muligheder og spændende løsninger som nuværende ejer har skabt i deres tid i huset.