Solevadvej 57, 5690 Tommerup

Spændende arkitekttegnet ejendom med store muligheder og en imponerende grund

Velkommen til Solevadvej 57 der ligger i naturskønne omgivelser på en fantastisk grund med mere end 21.000 kvadratmeter, der blandt andet byder på private skovområder og en imponerende have.

Det er den gamle dyrlægebolig, som nu er udbudt til salg for første gang siden opførelsen i 1971.
Der er tale om en spændende ejendom med et sjældent veldisponeret boligareal, der i den grad er gearet til den store familie. Med hele seks værelser på førstesalen er der indretningsmuligheder udover det sædvanlige, og som prikken over i'et er der altanudgange fra fire af værelserne.

Huset afspejler en klassisk elegance med retro-elementer, der visse steder trænger til en opdatering. Den smukke bolig er ideel, hvis I drømmer om et mulighedsrigt hjem med sjæl, charme og store arealer. Her kan indretningsplanerne få frit løb i de mange skønne rum, som rummer et fantastisk potentiale.

Huset opvarmes med energivenlig og ikke mindst økonomisk fordelagtig jordvarme.

I stueplan er det opholdsrummene, der primært optager pladsen. Her finder I en spisestue med direkte haveudgang og en stor vinkelstue med pejseområde og haveudgang med den solrige terrasse orienteret mod sydvest. Bemærk de franske skydedøre mellem stuerne og det smukke sildebensgulv, som vidner om et hjem med klassiske, æstetiske valg.

Stueplan såvel som førstesalen har egne badeværelser, og spisekøkkenet er en ældre model, men funktionelt. I stueplan finder I også et separat kontor, et praktisk bryggers med bagindgang og entréen, der leder videre til en elegant mellemgang med skabe og herskabelig trappe mod førstesalen.

Som noget ganske unikt er der en tredobbelt garage på grunden, der naturligvis kan bruges til biler, men som også rummer muligheder for værksted eller hobbyrum.

Til de daglige indkøb ligger både Bellinge og Brylle inden for kort afstand, ligesom der er ganske kort til offentlig transport.
En kort køretur bringer jer til bymidten i Tommerup, hvor der også er gode indkøbsmuligheder samt folkeskole til byens og oplandets børn. 13 kilometer er alt, I skal bevæge jer for at nå til hjertet af Odense. Beliggenheden er derfor perfekt, hvis I drømmer om landlig idyl og store udenomsarealer, men samtidig ønsker byens puls indenfor overskuelig rækkevidde.

Har du behov for motorvejen, ligger den kun ca. 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Alt i alt en fantastisk spændende bolig på en storslået grund med et hav af muligheder for den nye ejer.

Sælges for dødsbo.