Daltoften 26, Agedrup, 5320 Agedrup

Villa med børne- og voksenafdeling på roligt vænge

Drømmer du om en velindrettet villa med en stor have i børnevenlige omgivelser? Og skal der være mange værelser og køkken/alrum? Hvis ja, så kan boligdrømmene opfyldes her på Daltoften 26 i hyggelige Agedrup.

Du får en familievenlig planløsning med oplagte muligheder for en separat børne- og voksenafdeling med egne badeværelser. Med hele fire værelser er der god plads til den store familie, og som et ekstra plus har det ideelle forældresoveværelse egen haveudgang og walk-in closet med god plads til garderoben.

Husets naturlige samlingssted er et flot og tidsrigtigt køkken/alrum med mørke fronter, flot loftshøjde og ovenlysvinduer, der giver ekstra dagslys i rummet. Der er god plads til at dække op til venner og familie ved et langbord, og med akustikplader i loftet fordeler lyden sig behageligt i det store rum. I forlængelse af køkkenet ligger et indretningsvenligt stueareal, hvor sofagruppen og tv'et kan placeres, og I får også en udestue med solrig placering mod sydvest og direkte udgang til haven.

Huset rummer også et stort og flot bryggers med en praktisk bagindgang og hvidevarer i ståhøjde. Fra bryggerset kommer I videre til husets fjerde soveværelse, der ligger i sin egen fløj og derfor kan være oplagt til teenageren, der ønsker lidt ekstra privatliv.

Der er dobbelt carport i forlængelse af huset, så I kan parkere lige ved hoveddøren, og I får naturligvis også en have med plads til både leg og afslapning.

Huset såvel som haven giver de nye ejere god mulighed for at sætte et personligt præg, og med en overkommelig indsats er der mulighed for at indfri huset og havens fulde potentiale.

Du får adresse på en fredfyldt villavej med gode naboer og kort afstand til skole, daginstitution, indkøb og fritidsaktiviteter. Rammerne er derfor perfekte til børnefamilien, som ønsket et veludbygget nærmiljø med kort vej til alle hverdagens destinationer. Med kun otte kilometer til hjertet af Odense er byens mange muligheder også dejligt tæt på.

Hvis du går med flyttetanker og søger en velindrettet villa med god plads til familielivet midt i Agedrup, så er denne villa et besøg værd.