Bækskov 9, 5290 Marslev

Villa med 219 etagemeter og solrig have på børnevenlig adresse

Fire store soveværelser, en oplagt mulighed for køkken/alrum, en solrig terrasse mod sydvest, en super kælder med mange indretningsmuligheder og en skøn beliggenhed i et fredfyldt nabolag. Det er kort fortalt den boligpakke, der venter jer her på Bækskov 9.

Der er tale om en særdeles velindrettet étplansvilla med en planløsning, der giver god plads til både børn og voksne. Lidt utraditionelt for det typiske 60'er-hus er der lavet fire store værelser, som i den grad kommer den nye ejer til gode.

Huset fremstår pænt vedligeholdt og funktionelt, og en modernisering kan derfor nemt tages løbende. Det kan derfor være et oplagt valg af bolig for det unge par eller børnefamilien, der drømmer om at sætte sit eget præg på en villa med stort potentiale og åbenlyse fordele.

Udover mange gode værelser i stueplan, får I også et velholdt retro-badeværelse, et køkken og en stor vinkelstue med brændeovn og direkte udgang til den solrige terrasse. Drømmer I om køkken/alrum er der god mulighed for at realisere det her i huset. Det vil blot kræve, at væggen til køkkenet nedlægges og der dermed åbnes op til det store stueareal.

I kælderen er der både tørt og højloftet, hvilket gør den nederste etage super anvendelig. Kælderen har viktualierum, vaskerum, værksted og et ekstrastort disponibelt rum, der er velegnet til en klassisk gildesal, hobbyrum eller teenageafdeling. Det er værd at bemærke, at der som en ekstra fordel for huset generelt - og kælderen i særdeleshed - er installeret grundvandspumpe.

En hyggelig køretur på bare seks kilometer bringer jer til det smukke Ulriksholm Slot, der ligger ud til vandet ved Kertinge Nor og Kerteminde Fjord. Odense Centrum venter ni kilometer herfra og byens mange muligheder er derfor indenfor bekvem afstand. I de helt nære omgivelser er det den landlige idyl og et hyggeligt lokalsamfund, der præger billedet. To kilometer fra huset kan børnene afleveres i Marslev Skole og Børnehus, der er en hyggelig landsbyskole med lokalt sammenhold og 135~lever fordelt på 0. - 6. klassetrin.~

Alt i alt er Bækskov 9 et oplagt valg, hvis I drømmer om hus og have i et idyllisk nabolag. Her får I mange kvadratmeter for pengene og en skøn beliggenhed tæt på både Odense og vandet.