Købkesvej 29A, 5230 Odense M

Halvt dobbelthus med hyggelig have i Kragsbjergkvarteret

I Kragsbjergkvarteret finder I en charmerende blanding af villaer, rækkehuse og boligblokke med vejnavne, der er opkaldt efter nogle af Danmarks kendte malere. Én af dem er Christen Købke, der har lagt navn til den hyggelige Købkesvej, hvor I nu kan blive næste ejer af et dejligt dobbelthus med 132 etagemeter.

Planløsningen fordeler sig på tre etager, og boligarealet er ideelt til parret eller den lille familie. I 2019 blev der lagt nyt tag, og huset er dermed fritaget for en markant udgiftspost langt ud i fremtiden.

I bydes velkommen i entréen, hvor der er trapper mod husets øvrige etager. Dernæst et køkken med åbning til en dejlig spisestue, der har direkte udgang til terrassen, der vender solrigt mod vest. I stueplan er der også en indretningsvenlig stue med et stort vinduesparti, der lader solen skinne ind fra sydøst. Videre på førstesalen finder I husets badeværelse, der har bruseafsnit, ligesom I får to hyggelige værelser med udgang til husets altan på endegavlen.

I kælderen er der gode, disponible rum, som samlet giver jer 48 anvendelige kvadratmeter. Her er et stort vaskerum, god opbevaringsplads og egen ind- og udgang, så kælderen kan fungere som en praktisk bagindgang. Der er desuden en super god loftshøjde og vinduer, som skaber en god rumfornemmelse i nederste plan.

Udenfor kan I glæde jer over noget skønne terrasser - både overdækket og under åben himmel. Her kan sommerlivet nydes i fulde drag, og den lille, fine græsplæne har god plads til både leg og afslapning. Samtidig kan I glæde jer over en grund, som er ganske nem at holde.

Foran huset ligger den private indkørsel med plads til parkering. Det er også her I finder husets flotte indgangsparti med et yndigt vindfang omkring hoveddøren og en flot, sort ståltrappe.

Som en bonus skal det nævnes, at der lægges Fibernet ind til ejendommen ultimo maj.

I får en skøn placering i bynære og familievenlige omgivelser. Fra Købkesvej er der kort vej til skole, Rosengårdcentrets utallige indkøbsmuligheder, letbanen, motorvejstilkørsel og ikke mindst Odense Citys stemningsfulde byliv.

Alt i alt et dejligt hjem med en attraktiv beliggenhed i charmerende og centrale omgivelser. Her er skønne rammer for købere i alle aldre, der drømmer om hus og have i en overkommelig størrelse.