Store Landevej 123, Billesbølle, 5560 Aarup

Moderniseret ejendom i skønne omgivelser.

Denne skønne villa på Store Landevej 123 i Aarup er et ideelt hus for familien, der ønsker en rummelig og velholdt bolig i et naturskønt område. Villaen er opført i 1938 og byder på hele 140 kvadratmeter boligareal fordelt på to plan. Hertil også en god kælder på 72 kvadratmeter

Stueplanet byder på en indbydende entré, en rummelig dobbeltstue med store vinduespartier, der er ligeledes stort køkken med spiseplads og udgang til terrasse.I stueplan er der også rummeligt badeværelse. På første salen er der 2 gode værelser med god skabsplads.

Kælderen byder på store anvendelig rum. Her er både vaskerum, opbevaring mm.

Haven er flot anlagt og byder på både en stor græsplæne, flotte bede og en skøn terrasse, hvor man kan nyde solen og de smukke omgivelser. Her er også et skur til opbevaring af havemøbler og redskaber.

Beliggenheden er perfekt for familien, der ønsker at bo tæt på naturen, men stadig have kort afstand til alle nødvendige faciliteter. Der er kun få minutters kørsel til både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution, og samtidig er der rig mulighed for at nyde den smukke natur og gå lange ture i skoven.

Derudover, får du kort afstand til den fynske motorvej, ligesom det skal også nævnes, at området er i en rivende udvikling. Efter den nye McDonalds er kommet, er der nu yderligere planer for området med bl.a. Rema1000, Burger King, Fyns Sommerland mm.