Rådyrløkken 13B, Slukefter, 5210 Odense NV

Velindrettet og rummelig andelsbolig i rolige omgivelser

Med god beliggenhed i den Nordvestlige del af Odense, finder du denne skønne 5-værelses andelsbolig. Ja, du læste rigtigt. Her er hele 4 værelser og 1 rummelig stue fordelt på de 2 plan, der samlet giver dig 107 m².

I stueplan finder du entré med adgang til pænt badeværelse med brus. Den giver dig ligeledes adgang til husets hjerte, køkken/alrummet. Det er det naturlige samlingspunkt, uanset om det er madlavning, lektier, familiehygge, eller et glas med vennerne, der står på programmet.
Der er også mulighed for at lave lille kontorplads under trappen, der fører dig på 1. salen. Alrummet giver derudover adgang til 2 lyse værelser samt pæn og praktisk bryggers/baggang.

Når du kommer på 1.salen, træder du direkte ind i den lyse og hyggelige stue med loft til kip. Her er god plads til sofahygge, ligesom der er godt kig ud over området. Du finder yderligere 2 værelser, også med loft til kip, der giver nogle spændende og sjove indretningsmuligheder.

Der er også plads til bilen i carporten lige uden for døren. Det hele er beliggende i hyggelig lille have, hvor der er gode muligheder for terrassehygge og leg.

Foreningen er veldrevet og der er styr på økonomien. Området byder på kort og sikker skolevej til Korup skole og Korup Kultur & Idrætscenter. Der er ligeledes kort afstand til alle indkøbsmulighederne i Korup. Der er gode stisystemer og skønne grønne områder i umiddelbar nærhed.

Skal du ind til Odense, gøres det på kort tid. Der er heller ikke langt til motorvejstilkørslen ved Blommenslyst.