Saksenballe 21, Nr Broby, 5672 Broby

Familievenlig villa med smuk udsigt over markerne i Nørre Broby

Velkommen til en særdeles velindrettet bolig med en beliggenhed, der henvender sig til naturelskerne. Her får I nemlig en fantastisk udsigt over de åbne marker, og med adresse midt i Nørre Broby bliver I en del af et aktivt og ikke mindst hyggeligt lokalsamfund.

Der venter jer en spændende villa med i alt 235 etagemeter fordelt på tre etager: Kælder, stueplan og førstesal.
I bydes velkommen i entréen, der har trapper mod de øvrige etager. Dernæst et gæstetoilet, en stue med dejligt lysindfald og et stort køkken/alrum med plads til mange spisende gæster, en dejlig brændeovn og direkte haveudgang. På førstesalen er der en familievenlig soveafdeling med tre gode værelser og et badeværelse med lyse fliser og bruseniche.

I kælderen er der et stort bryggers med god plads til vasketøj og opbevaring. Bryggerset kan også fungere som en praktisk bagindgang til huset, da der er egen ind- og udgang. Derudover byder kælderen på disponible rum i forskellige størrelser, der kan laves til alt lige fra viktualierum til teenageafdeling, hobbyrum m.m. En ekstra stor fordel for kælderen er, at der også findes et badeværelse.

I haven får I en sydvestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen rammer perfekt til sommerens grillaftener. Ellers byder haven på en stor græsplæne med god plads til leg og afslapning blandt de skønne træer. I får også glæde af en stor, velanlagt bålplads, hvor familiens snobrød kan tilberedes med udsigt over markerne.

Nærmiljøet giver jer nem adgang til alt lige fra læge til tandlæge, indkøbsmuligheder, bager, offentlig transport og et aktivt foreningsliv. Broby Friskole ligger bare 800 meter fra huset, og en kort køretur tager jer til den lokale afdeling af Brobyskolerne. Det er derfor et særdeles velfungerende og familievenligt område, I her kan blive en del af. Samtidig er køreturen til centrum af Odense ganske overkommelig med sine 20 kilometer.

Husets tag og zinkinddækkede kviste er fra 2007 og garagen ved huset har fået nyt tag i 2020. Det skal også nævnes, at huset opvarmes med fjernvarme og har fået lagt fibernet ind.

Alt i alt et dejligt hjem midt i den fynske natur, hvor der er højt til himlen og landlig idyl så langt øjet rækker.