Løkkevej 8, Sanderum, 5250 Odense SV

Indflytningsklart 4 værelses rækkehus med skøn beliggenhed

Med sine 96 velholdte boligkvadratmeter, en hyggelig udestue på 12 m2 og en meget overskuelig grund på 322 m2, får du her den ideelle bolig, hvis du gerne vil bruge din tid på at nyde den centrale placering for midtbyens kulturelle tilbud og den ugenerede have fra en liggestol.

Ejendommen ligger på en lille vej ved siden af Dyrskuepladsen og byder dig velkommen med en præsentabel forhave, der er nem at holde. Der er mulighed for at parkere bilen i carporten og dig selv på terrassen med morgenkaffen.

Huset har rummelig entré, der giver dig adgang til næsten alle rum. I den praktiske ende, får du adgang til det nyere køkken, der med sin lidt anderledes indretning både giver dig en spiseplads og god skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til praktisk bryggers/baggang med plads til vaskefaciliteter.

Husets badeværelse, der er med brus og gulvvarme, er også flot moderniseret og ligger centralt for alle husets rum. Her er 3 gode værelser, de to af dem med indbyggede skabe.

Stuen er lys, hyggelig og med god loftshøjde. Der er plads til både sofa- og spiseafdeling og der er et flot kig til den overskuelige sydvest vendte have.

Fra stuen går man ud i udestuen, der forlænger vores lidt for korte sommer i begge ender. Her kan du sidde i læ og tørvejr og nyde sæsonernes gang, nærmest som sad man ude i haven.

Alt i alt et utrolig velindrettet rækkehus uden spildplads, lige til at rykke ind i.