Buen 16, Bullerup, 5320 Agedrup

Indflytningsklar villa med plads til den store familie.

Med god og rolig beliggenhed i Bullerup, finder du denne skønne vinkelvilla på 140 m².
Huset er løbende renoveret og det skal specielt fremhæves, at der blev lagt nyt tag i 2009 og der kom nye vinduer i det meste af huset i 2011.

Huset centrale placering i Bullerup, giver dig god og sikker skolevej, tæt til indkøb, grønne områder med mere.
Den overskuelige grund på 783 m2 er anlagt, så den er let at holde med en præsentabel forhave med skærver og en lukket og ugeneret vestvendt baghave, med stor overdækket terrasse, men stadig god plads til spil og leg.

Til ejendommen hører også ældre rummelig trægarage.

Husets indretning er noget nær optimal for børnefamilien. Der er hele 4 soverum og 2 badeværelser, fordelt med et forældresoveværelse og bad i den ene ende af huset og en børneafdeling med 3 værelser, eget bad og egen indgang i den anden ende.

Når familien skal samles, er der også god plads. Pænt og lyst spisekøkken, der er adskilt fra spise- og opholdsstue i vinkel. Fra stuen, med det flotte parketgulv, er der udgang til den store terrasse og den skønne have.

Bullerup og Agedrup er et hyggeligt samfund, hvor der er gode muligheder for en tryg opvækst. Der er ikke langt til en af de mest populære strande på Fyn. Turen til hyggelige Kerteminde kan sagtens tages på cykel. Er det shopping eller kulturelle tilbud, så er det også bare at hoppe på bussen eller cyklen og køre til Odenses midte. Ring 3 og motorvejen er også meget tæt ved, uden at man på nogen måde er mærket af støj.

Noget for dig? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.