Lavendelhaven 2, Bullerup, 5320 Agedrup

Indflytningsklar villa med 2 badeværelser og køkken alrum

Lavendelhaven 2 er en flot og rummelig ejendom i 5320 Agedrup, ideelt beliggende i det fredelige og familievenlige område, Bullerup. Det charmerende kvarter byder på tæt nærhed til både skole, indkøbsmuligheder og naturskønne omgivelser.

Opført i moderne stil, har ejendommen et tag fra 2013, der naturligvis fremstår rigtig flot. Det rummelige køkken fra 2018 er et ægte samlingspunkt i huset. Med sin åbne planløsning og høje kvalitetsfinish er det perfekte sted for hele familien at lave mad, hygge og skabe minder sammen. Et praktisk og flot bryggers fra 2020 giver gode opbevaringsmuligheder og plads til dagligdagens gøremål.

Boligen byder på i alt 3 velindrettede værelser, der tilbyder masser af plads til at vokse. De to badeværelser inkluderer et moderne badeværelse fra 2020 og et originalt badeværelse, begge i flot stand og klar til at møde familiens behov. Den rummelige stue er lysfyldt og indbydende, det perfekte sted at slappe af efter en lang dag.

Foruden de indvendige faciliteter, har Lavendelhaven 2 en attraktiv beliggenhed. Agedrup Skole ligger kun en kort gåtur væk, hvilket gør boligen ideel til børnefamilier. Inden for kort afstand finder du også flere indkøbsmuligheder og lokale forretninger, der dækker alle dagligdagens behov. Naturen er heller ikke langt væk, med smukke grønne områder perfekt til gåture, løb og udendørs aktiviteter.

Udelivet kan nydes på de velanlagte terrasser og haven er utrolig nem at gå til.

Tag et skridt ind i dit nye hjem - Lavendelhaven 2 venter på dig. Med sin moderne finish, rummelige layout og uslåelige beliggenhed er det et sted, hvor du virkelig kan føle dig hjemme. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning.