Engsvinget 7, Skåstrup Str, 5400 Bogense

Skønt sommerhus i Skåstrup

Velkommen til dette charmerende sommerhus beliggende på Engsvinget 7 i det eftertragtede Skåstrup. Her bydes du indenfor i en sand perle tæt ved vandet, hvor roen og den friske havbrise er som balsam for sjælen.

Huset rummer en rummelig og lys stue, der med sin hyggelige brændeovn danner rammen for mange hyggestunder, hvad enten det er en kold vinteraften eller en kølig sommeraften. Køkkenet er velholdt og funktionelt, og inviterer til både madlavning og hyggelige stunder over en kop kaffe. Med to komfortable soveværelser er der plads til både familie og gæster, og den effektive varmepumpe sikrer, at huset altid har en behagelig temperatur.

Udenfor finder du et charmerende anneks, som er perfekt til overnattende gæster eller som et ekstra frirum. Den rummelige, lukkede have giver masser af privatliv og er som skabt til solrige dage, leg og afslapning.

Men det er ikke kun huset, der imponerer. Engsvinget 7 ligger tæt ved Bogense, en skøn havneby, der summer af liv om sommeren. Byen byder på en hyggelig atmosfære med sin smukke havn, charmerende gader og et pulserende sommerliv. Her er noget for enhver smag, hvad enten man ønsker at nyde en is ved havnen, gå en tur langs vandet eller udforske byens butikker og caféer.

Dette sommerhus på Engsvinget 7 er den perfekte flugt fra hverdagens travlhed. Her kan du genoplade batterierne, nyde livet og skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste. Med sin beliggenhed tæt ved vandet, er det en sand perle, der skal opleves. Kontakt os for en fremvisning i dag!.