Sportoften 8, Agedrup, 5320 Agedrup

Hus i et plan med meget attraktiv beliggenhed i Agedrup

Velkommen til Sportoften 8, en vidunderlig bolig beliggende i hjertet af Agedrup, omgivet af naturskønne områder og praktiske faciliteter. Denne dejlige bolig er perfekt til en familie, der søger harmonien mellem bylivet og naturen.

Boligen, der strækker sig over 101 kvadratmeter, er placeret på en rummelig grund, hvor der er masser af plads til leg og hygge. Beliggenheden er ideel, da det kun er få skridt til den nærliggende skov, hvor I kan nyde afslappende gåture eller aktive udendørsaktiviteter sammen med familien. Skolen er også blot en kort gåtur væk, hvilket gør det nemt for børnene at komme til og fra skole.

Huset byder velkommen med en indbydende atmosfære og en praktisk planløsning. Her finder I to komfortable soveværelser, perfekte til både børn og forældre. Det lyse og funktionelle køkken er det ideelle sted for madlavning, og det åbner op til en rummelig stue, hvor familiens aktiviteter kan udfolde sig.

Badeværelset er lyst og funktionelt, mens det rummelige bryggers giver god plads til opbevaring og praktiske gøremål.

En særlig fordel ved denne bolig er muligheden for at udvide. Hvis I skulle have behov for mere plads i fremtiden, er der rig mulighed for at udbygge, så boligen kan tilpasses familiens udvikling og ønsker.

Når det kommer til indkøb og sportslige aktiviteter, så er Bullerup/Agedrup veludstyrede. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden, og flere sportsfaciliteter og klubber ligger inden for rækkevidde. Det vil være nemt at indarbejde en aktiv og social livsstil her.

Alt i alt er Sportoften 8 den ideelle bolig for jer, der ønsker en skøn kombination af natur, ro og samtidig nærhed til skole og faciliteter. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en besigtigelse, så I kan opleve charmen ved denne bolig på egen hånd.